OPET SURADNJA S JALA BRATOM

VIDEO: 'OTVORILA SAM JOŠ JEDAN PROZORČIĆ PREMA HORIZONTU NOVIH ŽANROVA' Severina ima novi spot, fanovi ga već obožavaju: 'Dominiraš na Balkanu!'

 
 Jelena Balić

Singl "Magija", duet Severine i Jala Brata, u četvrtak u podne napokon je objavljen na službenoj Facebook stranici splitske pjevačice. Režiju i koreografiju potpisuje Anže Škrube, najpoznatiji kao koreograf u slovenskoj plesnoj skupini Maestro, ali i po suradnji s Tomažom Pandurom te kraljicom estrade na njezinoj turneji "Dobrodošao u klub". A upravo je "Magija" Severinin i Anžeov hommage najvećemu magu scenske umjetnosti - Panduru.

- Hvala Jala Bratu i Buba Corelliju na ovoj 'Magiji' i što su svojim pjesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj glazbi prema horizontu novih žanrova. Ova pjesma je živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi koji su nam pomogli da ovu 'Magiju' zajedno učinimo magičnom - izjavila je Splićanka.

- Severina je i ovim projektom pokazala da je najveća zvijezda Balkana. Osim vokalne izvedbe, predanim radom i probama rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer ona razumije moju ideju, dobro se nadopunjujemo. Uvijek je zadovoljstvo raditi s njom jer je velika profesionalka i umjetnica - punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe - rekao je Škrube, koji je nastupao uz svjetski poznate izvođače kao što su Prince, Usher, Justin Timberlake i Meghan Trainor. Odradio je i svjetsku turneju s Chrisom Brownom te tribute za Michaela Jacksona, a nedavno je surađivao i s Taylor Swift.

- Dominacija na Balkanu! Auuu Seve, opet si objasnila! Ovo je vrijedilo čekati! - samo su neki od pozitivnih komentara oduševljenih obožavatelja koji su jedva dočekali vidjeti novi spot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2022 03:53