VRUĆI KADROVI

VIDEO: OVO JE PET NAJSEKSI REKLAMA SVIH VREMENA Pogledajte koje slavne ljepotice su raspametile gledatelje televizija

Iako uvjet za izbor nije bio da se u njima pojavljuju slavne osobe ipak su se u prvih pet našle one reklame u kojima se pojavljuju slavne ljepotice poput Kylie Minogue i Cindy Crawford
 Screenshot/YouTube

The Sun je napravio izbor pet najseksi reklama svih vremena. Iako uvjet za izbor nije bio da se u njima pojavljuju slavne osobe ipak su se u prvih pet našle one reklame u kojima se pojavljuju slavne ljepotice poput Kylie Minogue i Cindy Crawford.

Opako seksi Kylie Minogue

U reklami za donje rublje seksi Kylie Minogue samo u gaćicama i grudnjaku jaše električnog bika. Emitiranje reklame je zabranjeno 2001. godine jer je smatrano da preseksi za male ekrane.

Manekenka pije Bavariu

Prelijepa manekenka uživa u ispijanju Bavarie - kratak je to sadržaj reklame koja je posebno zainteresirala muški dio gledateljstva.





Victoria’s Secret

Neodoljive anđelice u jednoj od najsenzualnijih reklama - to je dovoljno da vam bude jasno o kolikoj količini seksipila se radi kod u spomenutoj reklami.

Pepsi i neodoljiva Cindy

Cindy Crawford šeće prema automatu te uzima Diet Pepsi. Oko nje se dečki znoje dok ona ledenom limenkom hladi svoje tijelo.





Levi's – Gore-dolje

Ljepotice kojima se ne vidi lice na sebe navlače pa ponovno svlače traperice. Pritom seksi mrdaju bokovima i plešu. Uz to poručuju gledateljicama da kupe kvalitetne traperice i 'daju svojim bedrima zagrljaj'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:43