OSTVARENJE SNA

VIDEO Ponosni otac: Zbog naše Kristine Amerikanci će zavoljeti slavonsku i mediteransku kuhinju

Kristina je tako slavila u konkurenciji više od 15 tisuća kandidata, a osim vlastitog kulinarskog showa osvojila je i 100 tisuća dolara te automobil Chevrolet
 YouTube

OSIJEK - Osječanka Kristina Kuzmič Crocco (31), koja već 16 godina živi u SAD-u pobjednica je „Your OWN show-a“ koji se emitira na televizijskoj kući velike Oprah Winfrey „Oprah Winfrey Network“. Ona je u finalnoj večeri emitiranoj u petak 25. veljače pobijedila svog protukandidata Zachu Anneru i time dobila svoju emisiju na Oprahinoj mreži, 100 tisuća dolara i automobile Chevrolet.

No, Oprah je bila oduševljena i Zachom, koji je inače paraplegičar te će i on dobiti svoj show.

Kristina je tako slavila u konkurenciji više od 15 tisuća kandidata, a Amerikance i žiri osvojila je spontanošću i ležernošću u čemu joj je vjerojazno znatno pomogla činjenica da je diplomirala glumu.

Ona se inače bavi kuhanjem kojeg promovira na svome blogu, pa će i njezin show na Oprah network biti kulinarski, a cilj joj je promovirati opušteno i zabavno kuhanje.

Prava fešta pak trebala bi biti priređena na ljeto kada bi Kristina, ukoliko je obveze dopuste, trebala doći u Osijek i na otok Ugljan sa svojim suprugom Philipom te sinom Lukom (8) i kćeri Matejom (6). Kristina s obitelji inače živi u gradiću Alhambra nedaleko Los Angelesa.

Kristinin otac: Oduševit će Amerikance slavonskom i mediteranskom kuhinjom

Kristinina pobjeda bila je i najbolja moguća čestitka njezinim roditeljima Petru i Vlasti za godišnjicu braka, koju ovih dana slave u jednim slovenskim toplicama, pa su tamo i pogledali završnu emisiju showa u kojem je slavila njihova kći. - Čuli smo se s njom i podijelili njezinu sreću. Što da kažem, osim da ponovim kako je to sjajna stvar i da joj se time otvaraju vrata za daljnje uspjeha, što je ona i zaslužila. Siguran sam i da će svojim showom oduševiti Amerikance, jer je vrsna kuharica s posebnim pristupom kuhanju, a istovremeno iznimno kreativna i temperamentna. Uvjeren sam da će Amerikancima sjajno približiti i našu slavonsku i mediteransku kuhinju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:32