ŽANAMARI OSVAJA

VIDEO: POVRATAK SEKSI DALMATINKE NA ESTRADNU SCENU Zbog novog singla fanovi su je već prozvali ‘hrvatskom Taylor Swift’

 Screenshot YouTube

Nakon što je u prosincu nakon stanke objavila singl ‘Tako blizu’, Žanamari se vratila na glazbenu scenu, i to u pop vode.

S Aleksandrom Kovač, srpskom kantautoricom i producenticom najpoznatijom kao članicom žirija X Factora Adria 2015, snimila je pjesmu ‘U ratu i ljubavi’. Čini se da joj je povratak u pop vode bio dobar potez jer je za novu pjesmu dobila sve same pohvale.

A da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, Žanamari su prozvali hrvatskom Taylor Swift.

'Čim smo snimili vanjski kadar pjevanja suprug Mario ga je interno prozvao ‘Taylor Swift’. Očito je imao dobro zapažanje jer među prvim reakcijama na pjesmu i spot su se pojavili i komentari drugih ljudi da ih podsjećam na Taylor. Moram priznati da mi je to kompliment jer prije svega Taylor je super komad i usporedbe mi gode. Osim toga cijenim je kao glazbenicu jer je isto kao i ja autorica svojih pjesama i radi jako kvalitetan pop, što je i moj cilj s novim materijalom. Raditi dobre stvari koje kad čuješ moraš zapjevati i zaplesati, a istovremeno imaju vrhunsku produkciju, tekstove koji pričaju istinite ženske priče i spotove koji su lijepi i zanimljivi za pogledati više puta. S kvalitetnim spotom i pjesma brže dođe do publike zato tome pridajemo posebnu pozornost u ovoj mojoj novoj glazbenoj eri. Na koncu konca imam i jako lijep nadimak za opravdati hrvatska - Taylor Swift’, rekla je Žanamari za Dnevnik.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:05