LIJEPA U CRNOM

VIDEO Prvi put nakon prekida u javnosti: Dobro raspoložena Severina zapjevala Saši Lošiću

Za vrijeme gostovanja u emisiji Dalibora Petka, Severina cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica

ZAGREB - Saša Lošić jučer je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavio novi album 'Sedam' i baš kada je pomislio da ga ništa ne može iznenaditi na vratima studija pojavili su se Severina i producent albuma Nikša Bratoš, otpjevavši mu pjesmu 'Od rođendana do rođendana'.

Severini je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je objavila da je prekinula sa zaručnikom Milanom Popovićem.

Severina: 'Istina je, Milan i ja više nismo zajedno! On nije vidio sina dva mjeseca'

- Taman sam mislio da sam siguran, a kad ono samopouzdanje mi je upravo palo. Iako smo prijatelji, čini mi se da ja nisam taj, rekao je Saša ne vjerujući što mu je priredilo njegovo društvo.

Lijepa Splićanka u studiju se pojavila u uskim crnim hlačama i prozirnoj crnoj majici. Bila je dobro raspložena i cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Za vrijeme gosotovanja u emisiji, Seve je priznala kako je kao dijete bila veliki fan Plavog orkestra te da se oduvijek divila ljudima koji pišu pjesme. Naravno, iskoristila je priliku te je Loši dala i nekoliko savjeta.

- Trebale bi se proizvoditi ovakve Lošine kape odmah s ugrađenom kosom. Mislim da bi to išlo, kako se kaže, ko' alva', rekla je pjevačica.

Nakon dvanaest godina Plavi orkestar je snimio novi CD, na kojem , kako kaže Loša, radili pune tri godine. Producent albuma, Nikša Bratoš našalio se na Lošin račun te prepričao dogodovštine sa snimanja.

- Događalo se to da mi Loša u ponedjeljak kaže da ide u Ljubljanu samo počistiti nešto u stanu i onda se vrati nakon četiri mjeseca, rekao je Nikša.

U show su se javili i Dejan Aćimović, Tedi Spalato, Gego, Danilo Šerbedžija i Đelo Hadžiselimović, no Žerin dolazak bio je za pamćenje. Frontman Crvene jabuke došao je zamaskiran, preplašivši svog školskog kolegu.

- Mi smo uvijek bili untouchables, rekao je Žera, a Loša otkrio da je za razliku od njega, Žerić uvijek bio poželjan djevojkama i da je prvi vozio bijelog golfa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:34