ZARUČNIKU 'NABILA' ROGOVE

VIDEO: RAZOTKRIVEN PRELJUB GLAZBENE DIVE Eksplicitni materijal slala 13 godina mlađem plesaču, tragove nevjere morali su skrivati i njezini asistenti

 
 Profimedia, Backgrid USA

Kad je u ožujku 2016. bila u Danskoj u sklopu europske turneje, Mariah Carey (49) snimljena je kako se u hotelu D'Angleterre u Kopenhagenu zabavlja s plesačem Bryanom Tanakom (36).

No problem nije u tome što oskudno odjevena pjevačica zavodljivo pleše oko njega i sjeda mu u krilo te se trlja o njegovo polugolo tijelo, već u činjenici da je Mariah tad bila zaručena - štoviše, užurbano je planirala vjenčanje s australskim milijarderom Jamesom Packerom (51).

WORLDWIDE GREECE OUT -  EXCLUSIVE!! POOL SET MAVRIXONLINE/LOOKPRESS - American singer Mariah Carey, her children and boyfriend James Packer arrive on a yacht in Mykonos for the second time. The couple was also spotted dining in a restaurant along with friends. Mariah was all smiles while she was out, looking gorgeous in a flowing white dress. Mykonos, Greece. 22nd September 2016., Image: 300751658, License: Rights-managed, Restrictions: MAVRIXONLINE.COM - +1 305 542 9275.
Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE/LOOKPRESS.
Failure to byline correctly will incur double the agreed fee.
Fees must be agreed prior to publication., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mavrixphoto
Profimedia, Mavrixphoto
James Packer i Mariah Carey

Skandalozni video objavio je Daily Mail, koji također piše kako se Carey u spomenuti hotel, u kojem je proslavila 47. rođendan, prijavila pod lažnim imenom Margot Channing.

Osim snimke koja dokazuje da je Mariah šest mjeseci prije prekida varala zaručnika, Daily Mail dokopao se i poruka koje su izmjenjivali ljubavnici.

Pjevačica je, kako bi prikrila tragove vlastite nevjere, često koristila mobitele svojih asistenata, a iste je tjerala i da je fotografiraju polugolu - "vruće" portrete slala je, naravno, Bryanu.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day my love!!! ❤

A post shared by Bryan Tanaka (@bryantanaka) on

- Uvijek je pozirala kasno navečer ili noću, a sljedeće jutro znala je histerizirati ako joj se fotografije ne bi svidjele - piše Daily Mail.

Dio eksplicitnog materijala nastao je u srpnju 2016. kad su Mariah i James zajedno bili na ljetovanju na Capriju - ipak, svatko je spavao na svojoj jahti.

- Izmislila je najbizarniji izgovor ikad, samo da izbjegne bilo kakav oblik intimnosti sa zaručnikom - rekla mu je kako 'proživljava drugo djevičanstvo', da, išla je baš toliko daleko - otkrio je izvor blizak pjevačici.

Isti također tvrdi kako je glazbenica bila potpuno opčinjena mlađahnim plesačem, kojemu je dala i poseban nadimak - Tigar.

- Nismo upoznati s dotičnim sadržajem, međutim, Mariah definitivno nije tip žene koja bi istodobno imala više od jednog partnera - stoji u priopćenju koje potpisuje glazbeničin menadžment.

Podsjetimo, Carey i Packer zaruke su razvrgnuli u listopadu 2016., a pop diva i danas je u vezi s plesačem Tanakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:42