OTPJEVALA SVOJ HIT

VIDEO Rumunjska zvijezda Alexandra Stan: 'Stanković je seksi i ćelav, muškarac kakve ja volim'

 Antena Zagreb

Rumunjska zvijezda Alexandra Stan gostovala je jutros kod Barbare Kolar u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Ono što su odmah svi primjetili je da mlada pjevačica nije nosila grudnjak.

Alexandra je u emisiji otkrila kako voli muževne muškarce i zaključila je kako ih je Zagreb krcat. Barbara joj dala i zadatak da između sedam ponuđenih poznatih Hrvata procijeni tko je 'za bacit', a tko za 'nabacit'. Između Mamića, Gibonnija, Vukušića, Ciganovića, Grubnića i Stankovića pobjedu je odnio Aleksandar Stanković, 'seksi i ćelav, baš kakve volim', priznala je.

Simpatična Rumunjka u emisiji probala je i čvarke, koji se u Rumunjskoj zovu žumeri i jednako se dobro slažu s lukom, a bila je oduševljena i slavonskim kulenom.

Kako bi ušutkala zle jezike koji tvrde da su njene pjesme 'puno produkcije i malo glasa', Alexandra je zapjevala svoj megahita 'Mr. Sexobeat', za čiji uspijeh tvrdi je najzaslužniji Bog, koji joj je dao puno sreće.

Puno ljudi pokušava raditi isto što i ja. Mi smo stvarno uložili puno vremena i truda u tu pjesmu, ali svjesni smo da je presudna bila sreća, rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:59