VOJVOTKINJA PRIZNALA

VIDEO Sarah Ferguson: 'Bila sam pijana i neuravnotežena'

Za pola milijuna funti Ferguson je novinaru ponudila sastanak s princom Andrewom

ZAGREB - Vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson, prvi je put javno progovorila kod kraljice talk showa, Oprah Winfrey, o sramotnom incidentu kada je pokušala prikrivenom novinaru News of the Worlda za pola milijuna funti srediti poslovni sastanak s bivšim suprugom, princom Andrewom.

Naime, Sarah je otkrila slavnoj voditeljici da je tijekom tajnog razgovora s novinarom, koji se predstavio kao bogati poslovni čovjek i tražio sastanak s princom, bila pijana i neuravnotežena.

Bojala se sramote

- Bila sam pijana i uopće nisam bila prisebna tijekom razgovora. Snimku nisam pogledala u cijelosti jer sam se bojala suočiti sa svojom sramotom - priznala je Sarah. Budući da je princ Andrew britanski predstavnik za međunarodnu trgovinu i poslovanje, vojvotkinja je pokušala riješiti svoju katastrofalnu financijsku situaciju, nastalu zbog bankrota nakon niza propalih poslova i sudskih tužbi, naplaćivanjem lažnom milijunašu poslovnog kontakta s princem. Kada je kontroverzni videouradak pušten na internet, Sarah je naišla na osudu javnosti i gnjev cijele kraljevske obitelji.

Neslavna izjava

- Mogu vam otvoriti bilo koja vrata za pola milijuna funti - neslavna je izjava 50-godišnje Ferguson tijekom razgovora s lukavim novinarom koji je uspio raskrinkati pohlepnu vojvotkinju. Sarah Ferguson se 1996. rastala od Andrewa, sina kraljice Elizabete, s kojim ima dvije kćeri

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:24