'PUJ PEČATIM'

VIDEO: SEKSI PLESAČICE I DUHOVITA PARODIJA HIP-HOPA Bend Sane predstavio novi spot

 YouTube

ZAGREB - Zagrebački bend Sane jučer je premijerno prikazao svoj novi spot za pjesmu 'Puj pečatim', koja se na duhovit način bavi hip-hop glazbom i elementima hrvatske pop kulture.

Radi se o autorskoj pjesmi koju su članovi benda skladali kako bi si odvratili pozornost od drugih obaveza.

VIDEO Tasmin Archer pohvalila grupu 'Sane' na Twitteru: 'Jako cool obrada Sleeping Satellite!'

- Došli smo u studio prekasno i trebali smo pisati nekakve tekstove za album koji dovršavamo, ali nitko nije bio inspiriran, pa sam ja predložio da u sat i pol koliko nam je ostalo, da napišemo hip hop stvar, rekao je bubnjar benda Stjepan Krznarić, aka Drito Konj.

- Ovo je rezultat. Mi svi jako volimo hip hop, pogotovo 'old shcool', ali nismo baš taj tip benda. A s obzirom da radimo svašta, dali smo si oduška i napravili ono što nas je držalo taj dan. I super nam je to. Da imamo svoj studio, svaka pjesma bi bila potpuno drugačija, zaključio je.

Režiju spota potpisuje Dado Pokec, a u spotu se pojavljuju Stjepan Krznarić kao 'Nemrem', Nikola Marjanović kao 'MC Idrizi' i Sebastian Jurić kao 'MC Dalmatin', a zajedno čine 'polubijeli crew'. Uz članove benda, spot su svojim gostovanjem dodatno začinile i lijepe plesačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:22