NASLJEDNICA LIZ TAYLOR

VIDEO Seksi Scarlett Johansson kao 'Mačka na vrućem limenom krovu'

Mlada filmska diva u predstavi će utjeloviti fatalnu Maggie

Mlada filmska diva Scarlett Johansson uskoro će na Broadwayu zaigrati u predstavi “Mačka na vrućem limenom krovu”, u kojoj će utjeloviti fatalnu Maggie koju je u istoimenom filmu glumila Elizabeth Taylor, prenosi Daily Mail.

Crno-bijeli plakati sa kojih pršti seksepil mlade glumice već su oblijepljeni diljem New Yorka. Premijera drame održati će se 17. siječnja.

Scarlett, koja je do sada četiri puta nomirinaran za Zlatni globus, tako se našla na dugom popisu poznatih diva koje su ranije glumile tvrdoglav i pragmatičan lik Maggie, a to su Elizabeth Taylor, Jessica Lange, Kathleen Turner, Ashley Judd i Anika Noni Rose.

Scarlett Johansson ne misli da je lik koji tumači naglašeno seksi.

- Njena je seksualnost često preglumljena ili previše isticana. To je nevažan dio ove priče. To dolazi s okolnostima, scenom, riječima i - već postoji. Nema potrebe da se ogrnete u satenske plahte na sceni, izjavila je glumica za Huffington Post, a prenosi Daily Mail.

- Nikad nisam mislila da ću zaigrati u još nekom komadu nakon 'Pogleda'. Bila sam toliko umorna. Mislila sam da ću nakon toga otići raditi na organsku farmu, izjavila je glumica, koja je posljednji put bila na pozornici kada je igrala jednu prilično drugačiju ulogu, djevičansku tinejdžericu Catherine u drami Arthura Millera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:17