HITCHCOCKOV 'PSIHO'

VIDEO Seksi Scarlett Johansson u antologijskoj sceni: 'Kako ćemo tosnimiti? Ja nisam muškobanjasta'

 You Tube

Scarlett Johansson dobila je ulogu u filmu koji se bavi Alfredom Hitchcockom i razdobljem kada je snimao svoj vjerojatno najpoznatiji film 'Psiho'.

U ovom zanimljivom filmskom uratku Scarlett glumi Janet Leigh, glumicu koja je utjelovila lik Marion Crane u ovom horor filmu snimljenom 60-ih godina prošlog stoljeća.

Ova joj uloga odlično pristaje i zbog njenih zanosnih oblina koje su u to vrijeme bile itetkako poželjne. U prvom traileru koji je izašao Scarlett se pojavljuje na večeri s Hitchockom kojeg glumi Anthony Hopkins te u još jednoj sceni kada razgovara s njegovom suprugom Helen Mirren.

Scarlett, kojoj je sada 27 godina, izgleda odlično u sceni u kojoj razgovara sa slavnim redateljem koji je želi angažirati. U pripijenoj satenskoj haljini ona mu se obraća s pitanjima vezano uz slavnu filmsku scenu pod tušem.

'Kako ćemo točno snimiti tu scenu? Znate, ja baš nisam muškobanjasta, posebno od vrata prema dolje!', govori mu Scarlett.

U sljedećoj sceni Helen Mirren gleda poznatu scenu i govori mužu 'Pa u tvom filmu ima golotinje!' na što on duhovito odgovara kako 'su njene grudi bile prilično velike pa je bio pravi izazov ne pokazati ih svijetu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:39