PJEVAČICA U USPONU

VIDEO: SEKSI SPLIĆANKA U ŽIVOTNOJ PRILICI Maja Bajamić radit će s producentom M. Jacksona i Katy Perry

 Screenshot:Youtube

Šarmantna splitska pjevačica Maja Bajamić polako ali sigurno osvaja domaću publiku, a njezinu glasu i stasu nisu odoljele ni međunarodne zvijezde showbusinessa. Kako doznajemo, seksi Splićanka u usponu dobila je ponudu za suradnju s Jeffom Bovom, uglednim američkim producentom i dobitnikom nagrade Grammy. Bova je prethodno radio na albumima Michaela Jacksona, Celine Dion i Katy Perry, a tom zvjezdanom nizu pridružit će se i naša Maja.

- Kada sam čuo Majin singl “Crazy, Hot & Sexy (na hrvatskom kao “Ludo, vruće, seksi” op. a), odmah sam prepoznao vrhunski pjevački potencijal, koji je dodatno naglašen Majinim sposobnostima na sceni. Potrebno je malo doraditi aranžman i ova će pjesma osvojiti svjetske ljestvice. U svom direktnom izričaju, Maja se odlično može povezati s publikom koja traži jednostavnost misli, koje su opet toliko snažne. To je ključ za dobru povezanost s publikom. Nadalje, Maja se ne boji izraziti svoj seksepil, snagu, potrebe te istinske želje – objašnjava Bova.

Maja je vrlo zadovoljna novim poslovnim pothvatima, ali zagonetno obećava kako je ovo tek njezin početak...

- Raduje me što je netko od svjetski poznatih producenata prepoznao moj rad i ponudio suradnju, iako moram priznati da Jeff Bova nije jedini među stranim producentima koji su se zainteresirali za suradnju; detalje suradnje odlučili smo ne iznositi do jeseni kada bismo, ako sve bude kako bi trebalo biti, mogli početi snimati u Londonu – oduševljeno govori Maja, koja ističe kako joj laska ponuda, ali i dalje s dvije noge stoji čvrsto na zemlji.

- Ono što je u svijetu dominantan glazbeni stil, a to je suvremeni pop RnB; kroz izvođače kao što su Pharell Wiliams, Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez, PitBull... u domaćoj pop glazbi gotovo ne postoji. Ovdje svoj glazbeni angažman vidim upravo u afirmaciji te glazbe koju obožavam. U Hrvatskoj je općenito od strane glazbenih urednika potrebna mnogo veća otvorenost mladim domaćim izvođačima i novome u glazbi. Po meni je sramota da u domaćim klubovima caruje istočni turbo folk i cajke, da se sluša Rada Manojlović, a ne urbana hrvatska plesna glazba – kritična je Maja, koju smo morali pak pitati o njezom eksplicitnom spotu za pjesmu “Ludo, vruće, seksi”...

- To je pjesma koja na šaljiv način govori o seksu, to je zezalica i tako je treba shvatiti, to je klasičan pop RnB koji se ne boji istaknuti seksepil – spremno odgovara seksi Maja.

Poznanstvo s bankarom

Maja je nedavno upoznala i američkog poduzetnika te bankara Olivera Rothchilda, koji je posjetio Hrvatsku da bi nastupio kao glavni govornik poslovne konferencije Start up Croatia. Kako saznajemo, Rothschild je pohvalio Majin nastup, ali i zaključio kako nema businessa do showbusinessa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:39