NEODOLJIVA PLAVUŠA

VIDEO: SEKSOM OSVOJILA HOLYWOOD Senzacionalan uspjeh glumice Ivane Miličević

Ima glavnu ulogu u HBO-ovoj seriji ‘Banshee’. Ivana glumi Carrie, zloglasnu djevojku
 DailyMotion

Ivana Miličević, holivudska glumica hrvatskih korijena , zablistala je u novoj akcijskoj seriji “Banshee”, u kojoj uz glumca Antonyja Starra igra glavnu žensku rolu. Nova akcijska serija sa sezonom od deset epizoda 12. siječnja stiže ekskluzivno na HBO, samo dan nakon američke premijere.

Ivana glumi Carrie Hopwell, zloglasnu kradljivicu dragulja koja sada živi u gradiću Bansheeju pod lažnim identitetom i s novom obitelji koja ne zna ništa o njezinoj prošlosti. Njezin nekadašnji partner i bivši osuđenik Lucas Hood, kojega igra Antony Starr, preuzima identitet šerifa Bansheeja gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti dok ga iz sjene proganjaju gangsteri koje je izdao prije petnaest godina.

Dok žudi za uzbuđenjem starog života i čezne za Carrie, koja je sada supruga okružnog tužitelja Gordona Hopewella (Rus Blackwell) i majka dvoje djece, Lucas nehotice biva upleten u mrežu korupcije gangstera Kaija Proctora (Ulrich Thomsen), odbačenog člana amiške zajednice.

Živi pod drugim imenom

Povratkom u Banshee, Lucas doznaje da njegova bivša partnerica nema 10 milijuna vrijedne dijamante koje su zajedno ukrali prije 15 godina te da, osim toga, pripada drugom muškarcu. - On se osjeća kao da je netko ukrao njegov život. Prva stvar koju želi napraviti kad stigne u Banshee jest uzeti sve što mu pripada - rekao je nedavno o svome liku u “Bansheeju” Antony Starr za američke medije.









Čak više od samog novca i dijamanata Lucas svojom smatra Annu, koja sada živi pod drugim imenom. - Rekao bih da se cijela prva sezona vrti oko djevojke. Priča jest zamršena i prepuna akcije, ali je uglavnom ljubavna - istaknuo je glumac. Ljubavne dileme ima i Carrie, koja je u gradiću osnovala novu obitelj.

- Carrie voli svoju obitelj. Odnos s njezinim novim suprugom je stvaran. To nisu neke lažne špijunske igrice. Da se Lucas nije vratio, Carrie bi nastavila živjeti životom uzorne supruge. No, on se vraća u grad, a Carrie se ponaša poput alkoholičarke koja je okusila kap alkohola nakon što je godinama bila trijezna. Njezin je odnos prema Lucasu pomalo ovisnički i između njih se ponovno rađa kemija, koja je zapravo bila samo potisnuta - priča Ivana o zamršenim odnosima svoga lika u seriji.

Radila je i stand-up

Rođena Sarajka te jedna od rijetkih glumica s ovih prostora koja je uspjela ostvariti značajniju holivudsku karijeru radila je s mnogim pripadnicima holuvudske A-lige kao što su Tom Cruise ili Will Smith, dok je s Charlize Theron prijateljica od 19. godine. Zapravo je Charlize, kako je Ivana pričala u ranijim intervjuima, zaslužna za njezine prve glumačke uloge. Zahvaljujući dobrom smislu za humor, Ivana je nekoliko godina radila i kao stand-up komičarka, da bi uskoro počela glumiti u mnogobrojnim televizijskim serijama kao što su “Seinfeld”, “Felicity”, “Dadilja”, i “Um oženjenog muškarca”.

Filmovi u kojima je glumila su “Jerry Maguire”, “Nebo boje vanilije”, “Zapravo ljubav”, “Samo nebo zna”, “Casino Royale”, a lani je odigrala i glavnu žensku ulogu u hororu “The Howling: Reborn”. No, kako je rekla, najviše je uživala glumiti s Tomom Cruiseom i Willom Smithom.

- S Willom sam glumila u ‘Državnom neprijatelju’ i dopustio mi je da improviziram, što je bilo sjajno. Tom Cruise na glasu je kao čudak, ako je vjerovati medijima, ali moje iskustvo rada s njim zbilja je pozitivno. On je osoba koja odmah upamti ime onoga s kim se upozna, ne zaboravlja ga i uvijek sugovornika gleda ravno u oči - rekla je glumica koja se kao petogodišnjakinja iz rodnog Sarajeva s roditeljima Tonkom i Damirom te braćom preselila u Michigan.

Odmor u Zagrebu i na Krku

Danas živi u Hollywoodu, gdje ima karijeru iz snova, no uvijek se uživa vratiti kući. Tako se prošlo ljeto odmarala u društvu obitelji u Zagrebu i na Krku te je tom prigodom ispričala da joj u Hollywoodu najviše fale domaće kobasice i povrće. Premda su je nekoliko puta američki tabloidi povezivali s Bruceom Willisom, Ivana je lani potvrdila da već četiri godine ljubi tajanstvenog dečka iz Australije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:44