GLAZBENA PREMIJERA

VIDEO Severina snimila VIDEO za pjesmu 'Grad bez ljudi': Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav...

Pjesma je već na YouTubeu potukla sve rekorde slušanosti

Grad bez ljudi, Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, koji je na YouTube potukao sve rekorde slušanosti, doživio je svoju video premijeru.

Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina , te stranici www.severina.tv odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere te brojna druga iznenađenja.

Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija.

Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.

Severina je protekloga tjedna ekskluzivno za SeveFanClub opisala spot - Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 14:25