TO MU NIJE TREBALO

VIDEO: SKANDAL NA EUROSONGU Morbidni crni humor crnogorskog predstavnika zgrozio javnost, malo je nedostajalo da ga diskvalificiraju s natjecanja

 
Vanja Radovanović
 INSTAGRAM

Vanja Radovanović u četvrtak se u Lisabonu u Portugalu borio za ulazak u veliko finale Eurosonga, ali njegova balada "Inje" nije dobila dovoljno glasova publike pa se predstavnik Crne Gore ipak vraća kući.

No njegovo sudjelovanje na izboru za najbolju pjesmu Europe obilježio je neviđeni skandal zbog kojega je 35-godišnjaku prijetilo i izbacivanje s natjecanja.

Naime, Vanja je u jednom intervjuu prije nastupa ispričao neumjesnu šalu koja je zgrozila europsku javnost.

- Znate li što slijepa i gluha djeca dobivaju za Božić? Rak! - izjavio je pjevač, no njegov loš pokušaj crnoga humora s punim pravom dočekan je "na nož".

- Zatečen sam ovom vrstom šale koju je izgovorio naš predstavnik na Eurosongu. Predlažem da se zbog nedopustivog načina odnosa prema djeci s invaliditetom Radovanovića odmah diskvalificira s natjecanja - izjavili su posramljeni članovi savjeta Radio Televizije Crne Gore za susjedne medije.

Nedugo poslije, Vanja se na Twitteru javno pokajao zbog svojih riječi.

- Najiskrenije se ispričavam svima koje sam uvrijedio lošom interpretacijom neumjesne šale. Dobro znam kako je izgubiti nekoga od raka i znam da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za to. Praštajte - napisao je glazbenik, koji je očito htio ponoviti šalu legendarnog britanskog komičara Rickyja Gervaisa (56), ali pokušaj mu se itekako "obio o glavu".

- Kakav kreten! Idiot! Bruko crnogorska... Zbilja nemam riječi. Ovime je o sebi i previše rekao - komentirali su zgroženi obožavatelji.

Eurovision village.

A post shared by Vanja Radovanović (@vanjadragomije) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:40