SEKSI IZDANJE

VIDEO: SLAVNA TENISAČICA SKROZ GOLA 'Tek kad sam došla na set sinulo mi je da ću biti bez odjeće'

 Screenshot

Slavna 34-godišnja tenisačica Venus Williams na snimanju za posebno izdanje ESPN magazina posvećenog tijelu pozirala je potpuno gola.

- Moj najveći problem je visina. Ne mogu kupiti bilo koje traperice. A stopala su mi također velika, pa ne možeš kupiti ni cipele - kazala je Venus, no onda se dotaknula ipak svog najvećeg problema - Sjogrenovog sindroma -autoimunog poremećaja od kojeg boluje.

- Prije nego su mi uspostavili dijagnozu bila sam toliko umorna da nisam mogla sjesti ni u stolicu, bio je to prevelik napor. Trebala mi je godina dana da prihvatim bolest. Najgore je kad ležiš u krevetu i ne možeš ustati. Moraš prihvatiti da nikada više nećeš moći dati od sebe 100 posto. Sada moram biti oprezna, ne smijem previše trenirati inače sljedeći dan ništa ne mogu raditi. Ponekad sam doma parkirala auto i zaspala za volanom koliko sam bila umorna. Balansiram između toga da sebe guram naprijed koliko god mogu i budem razumna oko toga što mogu postići i što će moje tijelo tolerirati - rekla je tenisačica.

Venus je kazala da joj nije sinulo do trenutka kad je došla na set da će biti bez odjeće.

-Da sam imala priliku prije razmisliti o tome, vjerojatno bi šanse da se skinem bile male - rekla je Venus.

Za ESPN magazin se gol slikao i tenisač Tomas Berdych.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 20:13