SEBASTIAN POPOVIĆ

VIDEO: SLAVNOGA OCA PRATIO JE NA GAŽAMA, A SAD IMA SVOJ PRVI SAMOSTALNI SINGL Svojedobno mu je pjevala i sestra, a njegovo vrijeme, kažu, tek dolazi

 
Sebastian Popović
 Vilim Hlušička

Koliko god biti dijete glazbenika može biti i blagoslov i prokletstvo, glazba je uvijek ta koja na kraju pobijedi - tako je i u slučaju Sebastiana Popovića, čiji su prvi glazbeni koraci bili upravo uz oca kojega je kao dječak pratio na gažama. Daniel Popović svoju je karijeru izgradio 1980-ih, pa je danas 32-godišnji Sebastian doista u pravom smislu te riječi odrastao na sceni, upijajući sve njezine dobre i loše strane.

Taj je dječak sad odrastao, glazba mu je u krvi i desetak godina nakon prvih glazbenih koraka te nastupa na Zagrebfestu i Hrvatskom radijskom festivalu Sebastian Popović danas predstavlja svoj prvi, u potpunosti autorski uradak. “Da s tobom” njegov je prvi samostalni singl. Produkciju pjesme potpisuje Marko Matijević Sekul (Beton Music).

Vilim Hlušička
Sebastian Popović

- U posljednjih nekoliko godina aktivno sam kao autor teksta ili glazbe surađivao s Denisom Dumančićem i Nenadom Ninčevićem i konačno je došlo vrijeme da predstavim svoje kantautorske pjesme. ‘Da s tobom’ prva je koju možete poslušati. Biti autor je dobar osjećaj, točno znam kako želim da pjesma zvuči i to mi uvelike olakšava put - naglasio je Sebastian.

Za pjesmu je snimljen i videospot čiju režiju potpisuje Dario Radusin. Ovom klupskom pop pjesmom Sebastian započinje ozbiljnu glazbenu priču nakon koje više zasigurno neće biti poznat samo kao sin glazbenika, već kao jedan od članova glazbene obitelji Popović.

Podsjetimo, i Danielova kći Isabella Kim Popović prije devet godina natjecala se u talent showu "Hrvatska traži zvijezdu", što samo potvrđuje činjenicu da je spomenutoj obitelji glazba definitivno u genima.

Zagreb, 020410. 
Studio Jadran filma.
Prva RTL-ova zabavna emisija uzivo, druge sezone,
Hrvatska trazi zvijezdu. 
Sesnaestero kandidata otpjevalo je pred publikom i zirijem, hrvatske pjesme koje su sami odabrali.
Na slici: Isabella Kim Popovic.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Isabella Kim Popović u talent showu 'Hrvatska traži zvijezdu' natjecala se 2010. godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 23:41