PRSATA SUNČICA

VIDEO: SRPSKA SEKS BOMBA FAVORITKINJA ZA MISS KANADE 'Unutrašnja ljepota je moj adut'

Ako je suditi po nekolicini internetskih anketa upravo je Sunčica (24) jedna od favoritkinja
 Facebook

VANCOUVER - Na skorašnjem izboru za Miss Kanade jedna od 40 natjecateljica bit će i prsata Srpkinja Sunčica Anđić (24). Ako je za suditi po nekolicini internetskih anketa, koje naravno nemaju utjecaj na ekspertni žiri, upravo je ona jedna od favoritkinja za osvajanje titule i odlazak na svjetski izbor.

Sunčica je u izjavi za Blic rekla da nije opterećena pobjedom te da njezina vanjština uopće neće presuditi kod žirija.

'Prijavila sam se još u srpnju prošle godine. Bilo je potrebno proći čitavu proceduru, od intervjua do fotografiranja. Odlučila sam se prijaviti za Miss Kanade nakon što sam saznala da ne ocjenjuju samo vanjsku ljepotu, već žiri zanima i ono što nosite u sebi. Unutrašnja ljepota je moj adut', uvjerena je Sunčica.

Trenutno živi u Vancouveru, u koji je doselila 1998. godine. Prije toga je živjela u Novom Sadu, gdje je s roditeljima u vrijeme rata došla iz Sarajeva, u kojem je i rođena 1989. godine.

Na odluku za prijavu na izbor za Miss utjecala je i činjenica da se sve održava u partnerstvu s jednom organizacijom koja skuplja novac za teško oboljelu djecu.

'Jako sam vezana za djecu, ona su naša budućnost i htjela bih sudjelovati u njihovom kvalitetnijem djetinjstvu. To me najviše motiviralo da krenem ovim putem. Želim nešto učiniti kako bi djeca stekla više samopouzdanja i vjere u svjetliju budućnost. Evo, ja sam pravi primjer čvrste volje, upornosti i želje za uspjehom, iako mi je životni put bio dosta težak', izjavila je Sunčica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:11