ZAUSTAVILI PROMET

VIDEO Teniski dvoboj nasred ulice: Mia Kovačić s par ubojitih forhenda svladala Ivaniševića!

Hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević pridružio se Miji Kovačić u njezinoj radijskoj emisiji, no nisu ostali dugo u studiju
 Totalni FM

ZAGREB - Neobičan teniski dvoboj prekinuo je danas promet na zagrebačkoj aveniji Većeslava Holjevca. Hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević pridružio se Miji Kovačić u njezinoj radijskoj emisiji, no nisu ostali dugo u studiju.

Mia je izazvala Ivaniševića na teniski meč, a kako u blizini nije bilo teniskog terena kao mjesto njihova okršaja poslužila je avenija Holjevca ispred zgrade radija.

Nakon nekoliko vještih forhenda i bekhenda 28-godišnja ljepotica svlada je 39-godišnjeg teniskog veterana.

Vozačima koji su naišli na teniski dvoboj zbog kojeg nisu mogli proći dalje, zaustavljanje prometa nije nimalo zasmetalo već su ih trubljenjem pozdravili.

Goran je kao jedan od najvažniji faktora svojeg poraza istaknuo Mijine mamine kolače kojima je bio počašćen odmah po dolasku u studio. Osim toga, pažnju mu je odvlačio Mijin ružičasti sportski komplet i tenisice kojima se nije mogao prestati čuditi.

- Iznenadila me blještečim 'outfitom', tenisice su me ubile totalno! Nervoznih vozača uopće nije bilo, oni su zapravo trubili Mijinom odličnom forhendu - opravdao se Goran te dodao kako si ne može oprostiti što je izgubio od žene s pandama na tenisicama.

Teniski je meč održan kao najava radija Totalni FM za sajam sporta i slobodnog vremena Skok, čije je Goran zaštitno lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:46