'DA IZDRŽI...'

VIDEO: TO SE ZOVE PODRŠKA - POKLONILA PRIJATELJICI ČETVRT MILIJUNA DOLARA! Taylor Swift jasno rekla što misli o presudi pjevačici Keshi

 Screenshot YouTube/Getty

Samo nekoliko dana nakon što je Kesha izgubila sudsku bitku u kojoj je tužila producenta Dr. Lukea da ju je još kao 18-godišnjakinju koju je tad uvodio u glazbenu industriju drogirao i silovao, pjevačici je podršku iskazala još jedna slavna glazbenica.

Taylor Swift je kao podršku Keshi donirala 250.000 dolara kako bi joj pomogla financijski ‘u ovom teškom razdoblju’, potvrdila je njezina glasnogovornica za E! News . Vijest je potvrdila i Keshina mama preko Twittera koja je napisala: ‘Taylor Swift je velikodušno darovala 250.000 dolara Keshi kako bi joj iskazala podršku. Sjajno!’

Podršku Keshi nije iskazala samo dobitnica ovogodišnjeg Grammyja, javno su je već podržali i Kelly Clarkson, Ariana Grande, Lorde, Demi Lovato i Lady Gaga.









Sudac je u petak poslijepodne donio presudu prema kojoj Kesha još uvijek ne smije napustiti producenta Dr. Lukea s kojim je i dalje vezana ugovorom unatoč optužbama za seksualno iskorištavanje.

Inače, Kesha je se već neko vrijeme bori s psihičkim poteškoćama. Prije dvije godine je hospitalizirana zbog poremećaja u prehrani. Naime, nakon što je završila u bolnici zbog izgladnjivanja, upućena je na rehabilitaciju kako bi savladala dvije bolesti s kojima se bori, anoreksiju i bulimiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:29