NOVI SPOT

VIDEO: 'TREBA SE OČISTITI OD LOŠIH ODNOSA I PRONAĆI VJERU U SEBE' Singlom 'Ima nade' Ivana Kindl najavljuje zagrebački koncert u klubu Sax!

 
 Marko Horvat

Nakon odličnog prijema pjesme "Sve istine i laži", koja je nekoliko mjeseci bila unutar HR Top 40 liste najemitiranijih domaćih singlova u radijskome eteru, kao i nagrade Svijet diskografije HR2 radija za Hit mjeseca, Ivana Kindl (40) predstavlja novi singl i prateći videospot - autorsku pjesmu "Ima nade", koju uz nju supotpisuje i njezin životni partner, basist i producent Alen Križaj.

Singl "Ima nade" od ranije plovi radijskim valovima, a od 30. ožujka dostupan je i putem digitalnih glazbenih platformi te je predstavljen i spot redatelja te umjetnika Dalibora Barića, koji je vizualima, animacijama i efektima savršeno dočarao atmosferu pjesme. Za većinu odjevnih kombinacija u Ivaninu spotu zaslužan je Zoran Aragović (BiteMyStyle).

- Pjesma je atmosferom svojevrsni nastavak na prethodni singl, sanjiva prizvuka i čvrste poruke. Govori o 'čišćenju' od loših međusobnih odnosa i pronalasku vjere u sebe - otkriva Ivana Kindl.

Kako je već naglašeno, pjevačica je zaslužna za tekst, glazbu i aranžman pjesme "Ima nade", dok se Alen Križaj uz glazbu i aranžman pobrinuo i za produkciju, a čitav materijal snimljen je u zagrebačkom Morris studiju.

Marko Horvat

Pred Ivanom je svakako vrlo uzbudljivo i produktivno razdoblje jer uz objavu novoga singla najavljuje i svoj koncertni povratak - naime, u zagrebačkom klubu Sax! 3. svibnja održat će samostalni koncert, na kojemu će sa svojim vrhunskim bendom i pratećim vokalisticama izvesti presjek 16-godišnje karijere.

- Na repertoaru će se naći hitovi 'Utjeha', 'Sve istine i laži', 'Dobra stvar', 'Oči', ali i pjesme s početka karijere te gospel brojevi s Porinom nagrađenoga albuma 'Gospel u komediji'. Ponekim coverom podsjetit ću publiku na nekadašnje hit večeri četvrtkom u Sax!-u, a pridružit će mi se i gosti - renomirani saksofonist Igor Geržina, s kojim sam ostvarila suradnju na prošlogodišnjem hitu 'Olako', te Zsa Zsa, mlada zvijezda u usponu prekrasnoga glasa - zaključila je Ivana.

Ulaznice za koncert u klubu Sax! mogu se kupiti od 3. travnja na blagajni kluba po cijeni od 50 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:34