STARA OZLJEDA

VIDEO: 'TRPIO JE STRAŠNE BOLOVE...' Frontmen popularnog rock benda završio na hitnoj operaciji, obožavatelji ga zatrpali željama za što brži oporavak

 
 Danijel Soldo / CROPIX

Opća opasnost, rokeri iz Županje, 14. travnja imaju zakazanu gažu na Zagrebačkom Velesajmu, a samo tri tjedna prije nastupa, obožavatelje je zabrinula vijest objavljena na službenoj Facebook stranici benda.

Naime, frontmen Pero Galić (48) ovih dana hitno je operiran u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

- Dragi ljudi! Obavještavamo vas da je naš Pero iznenada završio na operaciji leđa. Inače, on već neko vrijeme vuče ovu ozljedu i trpio je strašne bolove. Operacija je prošla uspješno, Pero vas sve pozdravlja, a mi se ovim putem zahvaljujemo cijelom timu liječnika i svim djelatnicima klinike za neurokirurgiju. Molimo vas da i vaše misli te barem jedna mala molitva budu usmjereni na što brži oporavak našega Pere - napisali su članovi Opće opasnosti na društvenoj mreži.

- Moje misli su s tobom! Drži se, Pero, legendo naša! Nema predaje! Sad će opet neka fina balada kad se vratiš... Požuri, Pero, nemoj da dugo čekamo! - komentirali su obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:22