S NJOM NEMA ŠALE

VIDEO: VEDRANA RUDAN ŠOKIRALA SRPSKOG VODITELJA 'Vaša supruga je shvatila da je pogriješila i sad se jadnica batrga. Srećom, ima ljubavnika...'

 
 Screenshot

Vedrana Rudan (68), naša kontroverzna spisateljica najpoznatija po svom oštrom jeziku i britkim opaskama, u petak je gostovala u jutarnjem programu srpske televizije PRVA TV. U studiju ju je dočekao voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović, a s Rudan su, između ostaloga, razgovarali i o njezinoj hit knjizi "Kosturi okruga Madison".

No ćaskanje spomenutoga trojca u prijenosu uživo u nekim trenucima postalo je prilično neugodno, osobito za Srđana. Naime, nakon što je ukratko prepričao sadržaj Vedranina romana, u kojemu žena samo pet dana poslije vjenčanja shvati da je pogriješila, Rudan se nadovezala:

- Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila! - izjavila je spisateljica smijući se i zbunila voditelja koji ju je pitao što je točno time htjela reći.

- Pa shvatila je da je pogriješila. Da je loše izabrala i sad se jadnica batrga... Srećom, ima ljubavnika, to joj malo pomaže, ali jadna žena... Mislim, svaka žena koja se uda... Medeni mesec je prije vjenčanja, tek poslije počinje tragedija - objasnila je Rudan.

Srđan se iz neugodne situacije pokušao izvući traživši pomoć od kolegice Jovane, ali ona mu je odgovorila "kako se ne bi htjela miješati, nego samo slušati".

- I ona je jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža... Ona prelijepa, a on - siroče! - komentirala je u šali Vedrana Jovanina supruga, popularnog pjevača Željka Joksimovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:14