TUŽAN KRAJ

VIDEO: VELIKI BOND VIŠE SE NE SJEĆA SVOG SJAJNOG ŽIVOTA Michael Caine: 'Sean Connery pati od uznapredovalog Alzheimera'

Vijest je došla i do Conneryja koji je preko svog glasnogovornika demantirao ove navode

Sir Michael Caine sa žaljenjem je obavijestio publiku da nas je njegov najbolji prijatelj, filmska legenda Sean Connery, praktički napustio.

“On više ne kontrolira ništa, Alzheimer ga je potpuno savladao” rekao je Caine njemačkom tabloidu Bild “Trebalo bi se ozbiljno zabrinuti za njega”.

Sean Connery već neko vrijeme gubi moć pamćenja i samo mu nekoliko najbližih prijatelja poput Caine smije dolaziti u kuću. Veliki Bond, neokrunjeni kralj Škotske i tolikih ženskih srca, više se ne sjeća svog sjajnog života. Conneryjeva supruga Micheline Roquebrune nedavno je izjavila kako se uvijek bojala i pazila je da bude dostupna na telefon kada bi Sean izlazio u šetnje Manhattanom, u slučaju da je stignu loše vijesti.

Kada više nije uspijevao pronaći put kući, Connery se zatvorio u stan. Prije dvije godine jednom je britanskom novinaru rekao da ga gluma više ne zanima, ali tada nije otkrio da je bolestan. Posljednji put pred kamerama je bio 2003. kad je snimio “Družbu pravih gentlemana”. On i Caine sprijateljili su se 1975. na snimanju epskog filma “Čovjek koji je želio biti kralj.”

Connery demantira: 'Nisam bolestan'

Vijest je došla i do Conneryja koji je preko svog glasnogovornika demantirao ove navode.

"Taj članak nema veze s istinom i ne želimo više pridavati važnost toj smiješnoj priči. Michaela Cainea nisu doslovno citirali već su izvrnuli njegove riječi, a u istom su članku napisali i da Connery živi u Španjolskoj, što nije istina", stoji u službenom priopćenju glumčevog glasnogovornika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:27