ZLATNI GLOBUSI

VIDEO Voditelj zbijao okrutne šale na račun 'gay' Toma Cruisea i 'alkosa' Charlieja Sheena

U publici su zvijezde poput Aleca Baldwina i Roberta De Nira plakale od smijeha, a Ricky Gervais ih je zabavljao do samog kraja
 AP

NEW YORK - Drugu godinu za redom Ricky Gervais je bio domaćin dodjele Zlatnih globusa , svečanosti poznate po svojim nagradama, ali i raskalašenim zabavama.

- Ovo će biti noć partijanja i bjesomučno opijanja - započeo je Gervais svoj monolog povremeno ispijajući iz čaše s onime što izgleda poput piva te nastavlja - Ili kako Charlie Sheen to zove, doručak.

Domaćin večeri je 'bacio' zezanciju i na nominirani film ' Tourist ' čije je likove, u usporedbi s likovima filmskih 3D hitovima, nazvao 'površnima'.

- Sada se osjećam loše zbog prijašnje šale. Ne mislim ništa loše, samo se slažem s onim što većina mislili jer još nisam pogledao 'Tourist'. No, tko je?

Tu nije bio kraj za patnje 'turista'. Gervais je nastavio s objašnjavanjem zašto je spomenuti film bio nominiran od strane Hollywoodskog udruženja stranih novinara ( Hollywood Foreign Press Association ). Tvrdi kako su se članovi HFPA željeli družiti sa zvijezdama filma Johnnyjem Deppom i Angelinom Jolie.

- No, to nije jedini razlog. HFPA prima i mito također - dodao je sa zločestim smiješkom Gervais aludiranjući na nedavnu tužbu koja tvrdi da je HFPA sudjelovala u korupciji oko nominacija i nagrada .

Gervais je istaknuo kako mnogo dobrih filmova nije dobilo nominaciju.

- Ništa za 'Seks i grad 2'? Šteta. Baš sam bio siguran ga će Zlatni globus za specijalne efekte otići u ruke onome koji je u Photoshopu sredio najavni poster za film - istaknuo je domaćin na što mu se 'Faca', Chris Noth, samo osmjehnuo.

Film koji također nije dobio nominaciju bio je 'I Love You, Philip Morris', što Gervais također nije propustio spomenuti te to iskoristiti kao šalu na račun jedne od najvećih hollywoodskih zvijezdi, Toma Cruisea.

- Jim Carrey i Ewan McGregor , dvojica heteroseksualnih glumaca koji glume da su gay. Sušta suprotnost jednom slavnom scijentologu - našalio se Gervais izazvavši u publici snažan podsmijeh.

- Odvjetnici su mi pomogli u slaganju te fore - dodao je.

U publici su zvijezde poput Aleca Baldwina i Roberta De Nira plakale od smijeha, a Gervais ih je poput pravog domaćina zabavljao do samog kraja svečanosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:21