SVAKA ČAST

VIDEO: VODITELJICA POSTALA HIT ZBOG JEDNOG DETALJA Gledateljima smireno objašnjavala analizu poslovanja, a u njezinom krilu odvijalo se nešto drugo

 
 Twitter

Voditeljica MSNBC-a Stephanie Ruhle podigla je multitaksing na jednu novu razinu nakon što je u emisiji odradila ozbiljnu analizu poslovanja firme Disney. dok je istovremeno u krilu držala sina i češkala ga dok je on drijemao.

Iako se tijekom emisije niti u jednom trenutku nije vidio taj prizor, voditeljica je na svom Twitteru objavila snimku kako je to ustvari izgledalo i izazvala oduševljenje korisnika društvenih mreža.

"Upoznajte našeg Disney analitičara", napisala je Ruhle uz video na kojoj se vidi kako joj sin leži u krilu dok se ona obraća gledateljima.

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a korisnici su bili oduševljeni kako je voditeljica to izvela, jer se niti u jednom trenutku nije vidjelo što se ustvari događa iza kamera.

"Ovo je preslatko", glasio je samo jedan od komentara na Twitteru. "Ovo je dokaz da Stephanie radi sve i da je uvijek lider s njezinim velikim majčinskim srcem", napisali su njezini obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:50