BILE 20 GODINA U BUNKERU

VIDEO Zabranjene snimke ipak će biti emitirane: Gola Ceca u krevetu sa Šerbedžijom!

Emitiranje je svojevremeno zabranio ubijeni Cecin suprug Željko Ražnatović Arkan

ZAGREB - Kontroverzni film 'Nečista krv', sa Svetlanom Ražnatović Cecom (38) i Radom Šerbedžijom (65) u glavnim ulogama, nikad nije emitiran u cijelosti zbog eksplicitnih erotskih scena.

Nakon punih 14 godina, gledatelji će moći uživati u Cecinoj ulozi bez cenzure i napokon pogledati dijelove za koje je, kako se pričalo, 1991. godine Željko Ražnatović Arkan tražio da budu uklonjeni.

U 12 epizoda ova adaptacija romana Bore Stankovića uskoro će kao serija biti emitirana na TV Hepi. Kad je snimana, redatelj Stojčić je na sva usta hvalio folk divu, ističući da je pravi filmski partner Radi Šerbedžiji i Ljubi Tadiću, s kojima je, inače, glumila u seksi scenama. Međutim, kad je „Nečista krv“ prikazana kao film 1997. godine, u njemu je Cecino pojavljivanje svedeno na minimum.

Šerbedžija je u filmu utjelovio Mitketa, a Ceca Koštanu.

- Radujem se što smo otkupili seriju u režiji Stojana Stojčića i počet ćemo je prikazivati u siječnju. Cecino sudjelovanje će dodatno utjecati na popularnost serije. Ona u seriji pjeva, glumi i jedan je od glavnih likova. Vidjet ćete je kao nikad dosad - izjavio je za Press Milomir Marić na čije je inzistiranje 2005. godine na BK televiziji prikazan film u kojem Ceca pjeva samo jednu pjesmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 09:19