SNAŠLA SE U ZADNJI ČAS

VIDEO: 'ZAR SI BILA BEZ GAĆICA PA SI SE PREPALA?!' Naša pjevačica i TV voditeljica prisjetila se dana kad je bila mlada i nedovoljno svjesna kamera...

 
 Screenshot

Renatu Končić (40) hrvatska javnost upoznala je 1995. godine - Zagrepčanka je tad, pod umjetničkim imenom Minea, nastupila na Dori s pjesmom "Good Boy". Do danas je objavila osam albuma, a dokazala se i kao uspješna televizijska voditeljica.

Dosta mi je više tog snijega, želim ljeto i more

A post shared by Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official) on

I dok se neke zvijezde užasavaju snimki s početka karijere, Minea se vlastitih rado prisjeća. Tako je na Instagramu objavila uspomenu iz mladosti, točnije s gostovanja u jednoj TV emisiji, koju je vodila njezina kolegica Maja Šuput (38).

Renata je u studiju pjevala singl "Hej ljubavi" iz 2001. godine, i to u visokim bijelim čizmama te traper minici, koja je bila toliko kratka da je pjevačica svako malo rukom morala skrivati međunožje kako joj kamere ne bi snimile ono što nisu smjele.

- Baš si slatka! Zgodna onda, zgodna danas... Zar si bila bez gaćica pa si se prepala? - komentirali su pratitelji na Mineinu Instagramu, gdje je spomenuti video u samo jednom danu pogledalo skoro 7000 ljudi.

A post shared by Renata Končić Minea Ⓜ (@minea.official) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:10