ROMANTIKA NA JAPANSKI NAČIN

VIDEO: ZARUKAMA JE 'KUMOVAO' JEDAN MALI POKLON Čime je to Ella Dvornik toliko oduševila dečka? 'Čak je i suzu pustio, a onda me zaprosio'

 INSTAGRAM

Ella Dvornik u britanskog marketinškog stručnjaka, inače diplomiranog arhitekta Charlesa Pearcea, zaljubila se 2014., a zaručili su se prošle godine u Japanu.

Charles je kćer pokojnog glazbenika Dina Dvornika iznenadio putovanjem u 'zemlju izlazećeg sunca', koju je Ella oduvijek htjela posjetiti, a što je prethodilo prosidbi, jedna od najboljih hrvatskih lifestyle blogerica detaljno je opisala na Facebooku.

- Na Valentinovo smo otišli na planinu Fuji gdje smo odsjeli u tradicionalnom japanskom hotelu. Večer nije prošla baš kako je on zamislio, međutim, kad sam mu poklonila kutiju s deset pari crnih čarapa i napisala ljubavno pismo u kojem sam mu obećala da mu više nikada neću ukrasti čarape, shvatio je da sam ja žena s kojom želi provesti cijeli život. Čak je i suzu pustio, kunem se! Čarape su bitne! Rekao mi je da zatvorim oči i onda me zaprosio - napisala je 26-godišnja Dvornik.

Ella i 13 godina stariji Charles planiraju se vjenčati u kolovozu ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:52