ISPOVIJEST PRED KAMERAMA

VIDEO: ŽIVOTNA DRAMA POZNATOG AMERIČKOG TALK SHOW VODITELJA 'Sati dok su ga operirali činili su mi se kao vječnost. I ateisti su se molili za nas...'

 Profimedia, Xposurephotos

Glavna zadaća američkog televizijskog voditelja, komičara i producenta Jimmyja Kimmela jest nasmijavati ljude, što mu itekako ide od ruke, ali njegova intimna ispovijest, koju je u ponedjeljak iznio upravo pred kamerama vlastita showa 'Jimmy Kimmel Live!', rasplakala je mnoge.

Jimmy je u dirljivom 15-minutnom monologu otkrio kako je nedostajalo malo da mu se najsretniji dan u životu pretvori u najveću osobnu tragediju.

Komičar je, naime, prije 11 dana dobio drugo dijete, sina Williama Johna, kojeg od milja zove Billy, ali svega tri sata poslije rođenja, dječak se našao u životnoj opasnosti.

Jimmy and his wife welcome a new baby and it is quite a story... *LINK IN BIO*

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) on

- Odjednom je sav poplavio. Medicinska sestra iz kliničkog centra Cedars-Sinai odmah je reagirala i odnijela ga na odjel hitne i intenzivne medicine. Billy je u rekordnom roku prebačen u dječju bolnicu u Los Angelesu, gdje su ga odmah operirali. Pretrage su pokazale da se moj sin rodio s rupom u stijenci koja razdvaja desnu i lijevu stranu srca. Srećom, sve je dobro prošlo i on se već oporavlja kod kuće, iako ga u skoroj budućnosti čeka još jedna takva operacija na otvorenom srcu - rekao je 49-godišnji Kimmel.

Voditelj je zamolio političare da svim građanima SAD-a osiguraju kvalitetnu medicinsku skrb.

- Tih nekoliko sati, koliko je trajala operacija, djelovali su mi kao vječnost. Ateisti su se molili za nas, ma čak mi je i onaj kujin sin Matt Damon poslao cvijeće - našalio se poslije Kimmel te zahvalio svima koji su supruzi Molly i njemu bili potpora u najtežim trenucima. Par je u braku od 2013. i već imaju dvoipolgodišnju kćer Jane.

Komičar je također najavio da će do kraja tjedna zbog sina biti na bolovanju, a show će umjesto njega voditi kolege i prijatelji Will Arnett, Anthony Anderson, Kristen Bell te David Spade.

Blue line to #Emmys #Mork

A post shared by Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) on

last minute #Emmys punch up with my best joke writer

A post shared by Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:33