LAVINA KRITIKA

VLASNIK RESTORANA POSUO SE PEPELOM 'Nismo smjeli objaviti račun Demi Moore. Žao nam je, bila je ljubazna'

 Getty/Facebook

Nakon što su mediji objavili račun iz hvarskog restorana 'Gariful' u kojem je gošća bila slavna Demi Moore, uslijedile su brojne negativne reakcije komentatora na društvenim mrežama koji su zamjerili vlasniku restorana da je otkrio javnosti ono što nijedan ugostitelj ne bi smio, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon toga na Facebooku je uslijedila isprika:

"Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja. Osobno garantiram da je riječ o situaciji koja se više ne može ponoviti", napisao je vlasnik 'Garifula' Ivan Gospodnetić.

Bivša supruga Brucea Willisa i Ashtona Kutchera, najpoznatija po ulogama u filmovima "G.I. Jane" i "Striptease", u "Gariful" je stigla nakon ponoći, oko 1.30, u društvu kćeri Rumer, Tallulah Belle i Scout LaRue.

– Žao mi je što je došlo do toga, nismo imali namjeru objaviti iznos. Bila je krajnje korektna, dala je nešto više od 10 posto vrijednosti računa – dodali su nam izvori u "Garifulu".

Prije Lijepe naše, Demi se odmarala u Francuskoj zajedno s Tallulah i Scout, no to je proteklo u znaku velike tragedije koja se dogodila u njezinoj vili na Beverly Hillsu. Naime, u bazenu njezine osam milijuna dolara vrijedne kuće pronađeno je tijelo 21-godišnjeg mladića koji je umro od posljedica utapanja. Još uvijek nisu potpuno poznate okolnosti u kojima se nesreća dogodila, no prema izjavama susjeda, danima prije tragedije u kući su se danonoćno održavale zabave.

– U potpunom sam šoku. Nisam bila kod kuće. Primila sam vijest na putovanju k svojim kćerima, kojima sam se trebala pridružiti na proslavi rođendana. Gubitak djeteta užasna je tragedija i želim izraziti sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Molim vas da poštujete privatnost svih nas – izjavila je 51-godišnja Demi, koja je nakon nemilog događaja odlučila prodati kuću, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:08