IZLJEV BIJESA

VLATKA POKOS 'Korumpirane hrvatske sutkinje se iživljavaju na meni, a Dikan me progoni i zlostavlja više od deset godina. Pokradena sam i opljačkana!'

 
 Marko Miščević

Iako su se Vlatka Pokos i Josip Dikan Radeljak razišli još 2007., i to poslije samo godinu i pol dana braka, njihov ljubavni brodolom, praćen burnim svađama i prepucavanjima, i dalje je tema koja se često spominje u domaćoj javnosti.

No sudeći po Vlatkinoj najnovijoj objavi na Instagramu, čini se kako pjevačica i voditeljica, koja se preselila u Kanadu, ni dan danas nema mira zbog, kako sama kaže, nepravedne sudske presude, koja je išla u korist njezina bivšeg supruga, odnosno posinka Lea Radeljaka.

Baš zato Pokos se još jednom obrušila na hrvatske institucije, koje, između ostaloga, krivi za situaciju u kojoj se našla, a što je sve napisala, prenosimo u cijelosti:

- Želim podijeliti s javnosti još jednu presudu hrvatskog pravosuđa, kojom se korumpirane sutkinje iživljavaju na nezaštićenoj osobi, proganjanoj već deset godina. Presuda kojom su uvaženi argumenti, bolje reći laži jednog 'uglednog' hrvatskog građanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja već više od deset godina, uz pomoć svoga sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosuđa. Hvala Bogu, više ne živim u Apsurdistanu, ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovoga ću ići do suda za ljudska prava u Strasbourgu jer meni su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava. Naravno, osudile su me žene, koje vjerojatno ne mogu podnijeti moju sliku. Ja im želim da one ili njihove kćeri prođu kroz užas i agoniju koju sam ja prošla i još uvijek prolazim...

Ja kao žena i bivša supruga u Apsurdistanu nisam mogla ostvariti temeljna ljudska prava, već sam godinama javno zlostavljana od medija i primitivnog društva, a nejavno od hrvatskih sudova. Nakon braka doslovce sam bila pokradena i opljačkana, na veliku radost hrvatskog pučanstva. Nakon godina rada, služenja i podizanja djeteta, sudovi koji nisu učinili ništa da me zaštite kao ženu i ljudsko biće, i dalje idu na ruku 'uglednom' građaninu, nešto poput Tomislava Horvatinčića i čuvene pravednice sutkinje Šupe.

Nažalost, bila sam naivna jer teško je vjerovati koliko je uistinu korumpirana Hrvatska. Tužno i sramotno.

Žene u Hrvatskoj su bića drugog reda, osuđene ne samo od primitivnog, zatucanog društva, već i od korumpiranog pravosuđa. Što je najapsurdnije, tužio me Leo Radeljak, a sutkinje su uvažile argumente njegova 'poštenog i istinoljubivog" oca, siromaha bez ikakve imovine. Jabuka ne pada daleko od stabla.

Kad zaboravim zašto sam sa 46 godina napustila cijeli svoj život u domovini, Apsurdistan sa svojim presudama vrati me u realnost. Obrazloženje presude, na koju se nemate pravo žaliti, bolesna je i lažljiva konstrukcija. Ponavljam, ja nisam mogla ostvariti nikakva prava jer je Josip Radeljak svu imovinu još prije 17 godina prepisao na svoga sina. Za normalne i poštene ljude u Apsurdistanu nema pravde. Samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove kurve. Ukoliko im se suprotstavite, žele vam uništiti život u svakom pogledu.

Ali neće uspjeti. Nadam se da ipak postoji pravda iznad korumpiranog hrvatskog pravosuđa i da će svi skupa završiti u paklu. Želim im to - zaključila je Vlatka.

#apsurdistan #hrvatskokrivosudje #korupcija #lopovluk #suzanakapustic #karlotaposavec #jadrankatravas Zelim podijeliti s hrvatskom javnosti jos jednu presudu hrvatskog "pravosudja" kojom se korumpirane sutkinje izivljavaju na nezasticenoj osobi, proganjanoj vec deset godina. Presuda kojom su uvazeni "argumenti", bolje reci lazi jos jednog " uglednog" hrvatskog gradjanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja vec vise od deset godina uz pomoc svog sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosudja. Hvala Bogu, vise ne zivim u Apsurdistanu ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovoga cu ici do suda za ljudska prava u Strasbouru jer meni su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava. Naravno, osudile su me zene, koje vjerojatno ne mogu podnijeti moju sliku. Ja im zelim da one ili njihove kceri prodju kroz uzas i agoniju koju sam ja prosla i jos uvijek prolazim. SUZANA KAPUSTIC, KARLOTA POSAVEC I JADRANKA TRAVAS. Tri " postene" sutkinje koje su uvazile gnjusne lazi Josipa i Lea Radeljaka. Slijedi nastavak...

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

#corruption #womensrightsarehumanrights #culturalabuseofwomen Ja kao zena i bivsa supruga u Apsurdistanu nisam mogla ostvariti temeljna ljudska prava, vec sam godinama javno zlostavljana od medija i primitivnog drustva a nejavno od hrvatskih sudova. Nakon braka sam doslovno bila pokradena i opljackana, na veliku radost hrvatskog pucanstva. Nakon godina rada, sluzenja i podizanja djeteta, sudovi koji nisu ucinili nista da me zastite kao zenu i ljudsko bice, i dalje idu na ruku " uglednom" gradjaninu, nesto pout Tomislava Horvatincica i cuvene pravednice sutkinje Supe. Nazalost, bila sam naivna jer je tesko vjerovati koliko je uistinu korumpirana Hrvatska. Tuzno i sramotno. Zene u Hrvatskoj su bica drugog reda koje su osudjene ne samo od primitivnog, zatucanog drustva, vec i od korumpiranog pravosudja. Sto je najapsurdnije, tuzio me Leo Radeljak a sutkinje su uvazile " argumente njegovog postenog i istinoljubivog" oca, siromaha bez ikakve imovine. Jabuka ne pada daleko od stabla. Kad zaboravim zasto sam sa 46 godina napustila cijeli svoj zivot u domovini, Apsurdistan sa svojim presudama me vrati u realnost. Obrazlozenje presude, na koju se nemate pravo zaliti, je bolesna i lazljiva konstrukcija. Ponavljam, ja nisam mogla ostvariti nikakva prava jer je Josip Radeljak svu imovinu prepisao jos prije 17 godina na svoga sina. Za normalne i postene ljude u Apsurdistanu nema pravde. Samo za kriminalce, politicare, uhljebe i njihove kurve. Ukoliko im se suprotstavite, zele vam unistiti zivot u svakom poglddu. Ali nece uspjeti. Nadam se ipak da postoji pravda iznad korumpiranog hrvatskog pravosudja i da ce svi skupa zavrsiti u paklu. Zelim im to.

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2022 05:46