TEŽAK PUT

VLATKA PRIJE ODLASKA U IZOLACIJU OTKRILA 'Sviđa mi se Božo Petrov. Suosjećam s Mostom, podsjetilo me to na ono kroz što sam ja nekad prolazila'

 Instagram

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos je prije ulaska u izolaciju za potrebe snimanja HTV-ovog realityja 'BezVeze', za tportal progovorila o svojim planovima, stavu prema aktualnoj politici, ali govoreći o svom ljubavnom životu ostala je pomalo zagonetna.

'Pratila sam rad Bože Petrova još prije i jako mi se sviđa. Poznajem njegov put i znam da mu nije bilo lako jer se razlikuje od ostalih korumpiranih političara, koji su potrošeni i bez ideja, te ne razmišljaju o općem dobru, već samo misle na sebe. Suosjećala sam s Mostom zbog svega što im se događalo u posljednje vrijeme, a iako nije isto, to me još jednom podsjetilo na sve ono kroz što sam ja nekad prolazila', rekla je Vlatka za tportal.

'Sve što želim je da budem bolja osoba u svakom pogledu, a voljela bih i da naša zemlja postane uspješnija te da se okrenemo vrednijim stvarima. Ljudi su postali bešćutni i to me jako žalosti. Htjela bih i da se hrvatske televizije okrenu kvalitetnijem sadržaju. Pa pogledajte samo taj 'Big Brother', u kojem se promoviraju najniže ljudske strasti i osobine. To je prestrašno', zgraža se eminentna voditeljica i pjevačica.

Vlatka završava svoj diplomski na temu 'Potencijal za razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj', te će uskoro diplomirati.

O svojoj vezi s kanadskim menadžerom hrvatskih korijena Ivicom Biljanom, o privatnom životu ne želi govoriti. 'Odlučila sam da više nikad neću govoriti o tome. Dosta mi je tog mobinga koji moram trpjeti, i to ne svojom voljom. Ne možete ni zamisliti koliko mi to ugrožava poslove i ugrožava diskreciju', izjavila je Vlatka za tportal.





#zagreb #walkingthestreetsofzagreb #beautifulcity #beautifullife

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Dec 11, 2015 at 3:01am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:21