POPULARNA VODITELJICA

VRATILA SE MILA HORVAT 'Tu sam i odmah se bacam u vatru odnosno na svoj omiljeni nogomet'

Mila Horvat vratila se u srijedu navečer na male ekrane kako bi vodila emisiju uoči i nakon utakmice Lige prvaka između Chelsea i Atletica.

'Vratila sam se nakon izbivanja od 2,5 mjeseca, tu sam i odmah se bacam u vatru odnosno na svoj omiljeni nogomet', rekla je Mila.

Popularnoj voditeljici ovo nije bilo prvi put da zbog zdravstvenih problema izbiva s malih ekrana. Prije godinu dana tijekom sistematskog pregleda doznala je da ima tumor na jednjaku, što je za nju bio šok. Liječenje je bilo naporno i bolno, međutim uspjela je sve pretrpjeti, a ono što joj se dogodilo prošlog proljeća shvatila je kao upozorenje.

'Shvatila sam tada da je tijelo zapamtilo svaki stres, sve negativnosti, sva uzrujavanja koje je godinama skupljalo', rekla je svojedobno za Studio voditeljica koja početak 2013. godine neće pamtiti po dobru.

'To je bilo jedno stvarno ružno, jako ružno razdoblje, sa svim komplikacijama, sa svime s čime se djelomično i sada moram nositi. Ali odgulila sam najgore i istovremeno sam strahovito sretna jer je potom kod mene nastupila preobrazba u svakom pogledu. Promijenila sam se kao osoba. Takve stvari vas jednostavno promijene. Postala sam drugačija, svi primjećuju da sam veselija i da drugačije zračim. Mogu reći da sam zaista i zadovoljna i sretna, što dosad uopće nije bio slučaj. Prije sam znala često gunđati, a i svaka me je sitnica mogla oneraspoložiti… A sada, kada možda imam najmanje, mogu reći da sam zadovoljna i sretna. Jedna je velika godina iza mene. Jedna teška kušnja i ružno razdoblje koje je, srećom, završilo na dobar način', rekla je svojedobno Mila koja je lani u veljači uspješno operirana u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:56