NOVI DETALJI SKANDALA

'WEINSTEIN JE IZREKAO HRPU GOVANA!' Oskarovka oštro reagirala na kolegičine tvrdnje: 'Predator se svima hvalio da mu je pružala seksualne usluge'

 
Renée Zellweger i Harvey Weinstein
 Profimedia

Htjela, ne htjela, Renée Zellweger našla se usred novog seksualnog skandala nakon što ju je glumica Melissa Sagemiller spomenula u vlastitoj optužnici, koju je ovaj tjedan podignula protiv serijskog zlostavljača, producenta Harveyja Weinsteina.

Sagemiller, naime, tvrdi da joj se trenutačno najomraženiji čovjek u Hollywoodu svojedobno pohvalio kako je Renée rekao "da će od nje napraviti planetarno popularnu zvijezdu pod uvjetom da s njim pristane otići u krevet".

- Zellweger, Charlize Theron i još neke glumice pružale su mi seksualne usluge - navodno je još 2000. godine Melissi rekao 65-godišnji Weinstein.

Iako je Renée do sada šutjela o gnjusnom skandalu koji već mjesecima potresa Hollywood, odlučila je progovoriti kako bi obranila vlastitu čast.

- Ako je istina to što Melissa tvrdi, Harvey je izrekao hrpu govana - poručila je Zellweger preko menadžmenta za časopis US Weekly, a prenosi The Sun.

Podsjetimo, zvijezda filmova o Bridget Jones s Weinsteinom je surađivala na filmovima "Dragocjenije od dragulja", "Chicago" i "Studengora", a upravo joj je ovaj treći iz 2003. godine donio Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu. Dok je primala zlatni kipić, Renée se zahvalila upravo zlostavljaču Harveyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:02