PARTY ZA EKIPU

ZA 50 ODABRANIH Tedeschi u Zagrebu organizirao tajni privatni tulum s pjevačem Suedea

Povod za elitnu zabavu navodno je bilo prikazivanje snimki s rođendanskog slavlja Tedeschijeve supruge Maje u Danskoj
 Boris Kovačev/CROPIX

Emil Tedeschi proteklog je vikenda ponovno iznenadio nekolicinu svojih prijatelja kada je u novouređenom prostoru u Zagrebačkom plesnom centru u središtu grada organizirao tajni privatni koncert velike glazbene zvijezde.

Okupljeni su uživali u zvucima glazbe koju je izvodio Brett Anderson iz grupe Suede, a kojeg je poznati poduzetnik već drugi put angažirao za svirku.

- Bio je to koncert zatvoren za javnost na kojem je bilo pedesetak uzvanika. Sve je prošlo sjajno, nije bilo nikakvih incidenata, a oni koji su koncert organizirali i koji su na njemu bili iznimno su zadovoljni - otkriva nam izvor iz Zagrebačkog plesnog centra.

Povod za zabavu u Zagrebu navodno je bilo prikazivanje snimki s prijašnjeg tuluma koji je Emil Tedeschi u svibnju u Kopenhagenu organizirao svojoj supruzi Maji za rođendan, a tada je osim Andersona nastupila i grupa Nouvelle Vague.

Uz to što su ljubitelji Andersona uživali u akustičnim verzijama čak 15 pjesama među kojima su i “Europe”, “Saturday Night”, “Fashion” i “He’s So Fine”, poslije su imali priliku uživati i u glazbi koju je sam Tedeschi puštao za DJ pultom nakon koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:49