ZAHTJEVNA ZVIJEZDA

Zahtjevi uoči dolaska r'n'b zvijezde: Chris Brown želi pašku janjetinu i luksuzne jahte

Reuters
 REUTERS

Jedan od najpopularnijih r’n’b pjevača današnjice Chris Brown za desetak dana stiže na ovogodišnji Fresh Island festival, koji se od 12. do. 14 srpnja održava na plaži Zrće na Pagu, a kako bi sve bilo spremno za njegov dolazak, menadžment Chrisa Browna poslao je listu zahtjeva, popularno zvane ridere, koji će zvijezdi omogućiti ugodan boravak u Hrvatskoj.

Američki glazbenik prema preporuci Snoop Dogga, koji je prijašnjih godina također gostovao na Fresh Islandu, na svom meniju sigurno će imati pašku janjetinu.

- Čuo sam fantastične priče o vašoj kuhinji, a Snoop mi je svakako preporučio janjetinu – rekao je uoči svog dolaska popularni pjevač, koji će odsjesti u luksuznom hotelu Bellevue u Lošinju, smještenom u jednom od od najljepših i najintimnijih uvala ovog otoka. S obzirom na to da dolazi s dva privatna aviona, Brown je tražio hotel koji ima vlastiti aerodrom. S jednim avionom dolazi Brown sa svojim plesačima i koreografima, a u drugom je njegov najuži menadžment. S Malog Lošinja glazbenu ekipu luksuznim jahtama prevozit će do Zrća, gdje se održava koncert.

Domaći med

U rider listi inzistira se na crnim ručnicima, mašini za pranje i sušenje rublja, crvenim čašama za cijelu ekipu, s time da za Chrisa Browna moraju biti čaše brenda Solo, dok se za ostatak ekipe nikako ne smiju služiti čaše tog brenda. Traži se i organski domaći med, svježi đumbir, servis za kuhanje čaja i termo čaše koje ne smiju biti od stiropora te voda sobne temperature.

Viski i vino

Od hrane su zahtijevali i zdjele raznih vrsta luksuznih prženih orašastih plodova, veliku zdjelu sušenih brusnica, kao i pileća krilca koja ne smiju biti pretjerano začinjena. Mnogo Coca-Cole, Red Bulla, a od alkohola isključivo viski Hennessy i Jameson te za poslije nastupa dvije boce crvenog vina, kao i mnogo hladnih piva, a posebno su precizirane marke Stella, Guinness i Heineken.

Zahtjevi:

24 crna ručnika

1 perilica i sušilica rublja

6 stolova - moraju imati čistu površinu, bez stolnjaka i krpa

Zdjela prženih orašastih plodova

1 svježi korijen đumbira

1 tegla lokalnog organskog meda

4 limuna

4 porcije pilećih krilca, ne previše začinjenih

10 porcija bijele riže

5-6 porcija špageta, sa šalšom i mesne okruglice

boca Henneseya

boca Jamesona

Velika zdjela sezonskog i lokalnog voća

24 vitaminske vode

5 energetskih pića s okusom šumskog voća

Čips, čokoladice Snickers, bombone Skittles, Dentyne žvakaće gume

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:45