PRIRODNA ILI IPAK NE?

'ŽAO MI JE ŠTO VAM NE MOGU POMOĆI DA IZLIJEČITE SVOJE KOMPLEKSE' Hana pokazala kako navodno izgleda bez šminke, kritizirale ju i konkurentice iz showa

 
 INSTAGRAM

Vahdela je u RTL-ovu reality showu "Gospodin Savršeni" pokrenula temu o teškoj šminki u rano jutro, a prva na tapeti našla se - Hana Rodić.

- Kako se vama čini to što Hana odmah stavi full make-up, dok mi ostale jedva otvorimo oči - upitala je Vahdela Nandi i Gabrijelu, jer joj se to učinilo potpuno nepraktično i nepotrebno.

- Mislim da je to Hanin đir. Mislim da ona općenito to tako nosi, ne samo zbog emisije, već zbog sebe. Ona mora biti tip-top u svojoj glavi i misli da mora tako izgledati - pokušala je objasniti Nandi, koja nema ništa protiv toga, ako se Hani to sviđa.

I dok je Gabrijela ostala suzdržana od komentara, Vahdela je i dalje smatrala kako je to pretjerivanje.

- Ujutro već imaš full make-up, navečer si takav, takav ideš na svadbu, na plac i baciti smeće - u šali je rekla Vahdela.

A baš u isto vrijeme Hana se na društvenim mrežama na svoj način obračunala s dežurnim kritičarima. Naime, na Instagram Storyju objavila je snimku iz kreveta na kojoj, tvrdi, nema nimalo šminke, a mrziteljima je poručila: "Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse". Ipak, mnogima se učinilo kako seksepilna crnka i nije bila potpuno iskrena - neki su uvjereni kako Rodić u spomenutom videu itekako ima make up, doduše, u prirodnijoj varijanti.

Nove rasprave i zanimljivosti iz showa "Gospodin Savršeni" ne propustite pogledati u ponedjeljak u 21 sat na RTL-u.

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:06