IZNENAĐENJE U BEOGRADU

Zaručila se Antonija Blaće! Hrvoje joj je darovao Cartierov prsten

 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Voditeljica “najdužeg jezika” RTL televizije Antonija Blaće već neko vrijeme svaki vikend putuje u Beograd, kako bi se gledateljima javljala ispred vrata ‘Big Brother’ kuće i dočekala kandidata koji napušta ovosezonsku avanturu pred kamerama, no protekli će zasigurno pamtiti najduže u životu.

Simpatična Šibenčanka se, naime, zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, koji je svojoj odabranici za stavljanje zaručničkog prstena na ruku pripremio pravu ceremoniju iznenađenja.

Trubači s mosta

Ne rekavši joj svoju nakanu, Hrvoje je Antoniju pozvao na krstarenje rijekom, u društvu njegova dobrog prijatelja, također vaterpolista, Vanje Udovčića. I gotovo su mu stvari krenule po zlu, kada je Antonija zbog poslovnih obveza i vremenske “stiske” predložila da se na brodu zabave bez nje, no na njegovo čvrsto inzistiranje, ipak im se pridružila, ne sluteći što je čeka.

Dok je veselo društvo uživalo u laganoj vožnji brodom, mirnu večer prekinuli su iznenadni trubači na mostu, koji su melodijom oduševili poznatu voditeljicu, a posebno su ju ganuli kada su započeli pjevati pjesmu koju ona i Hrvoje, iz samo njima poznatog razloga, nazivaju “svojom”.

Već sljedećeg trenutka, inače “brbljava” Antonija ostala je bez riječi, kada je s mosta, iznad vode, spušten veliki natpis “Budi moj jedini porok”. Voditeljica se okrenula i vidjela Hrvoja kako kleči sa otvorenom kutijicom iz koje je blještao Cartierov prsten. Dirljivi trenutak, praćen glazbom, izmamio joj je osmijeh, a kada smo ju nazvali kako bismo ju upitali za nešto više o zarukama, detalje romantične prošnje u Beogradu ipak je poželjela zadržati za sebe.

Antonija Blaće, kojoj se sudjelovanje u reality showu ‘Big Brother’ možda i najviše isplatilo od svih kandidata, budući da je urodilo plodonosnom voditeljskom karijerom, i vaterpolist kluba Mladost Hrvoje Brlečić, iako sugrađani, podrobnije su se upoznali prije nekoliko godina.

Da su u vezi, otkrilo se u ljeti 2009. godine, nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima. Iako isprva nije htjela potvrditi da je njezino srce “zarobio” stasiti tamnokosi sportaš, poznati par nije dugo mogao skrivati svoju zaljubljenost.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:06