NOVI IMIDŽ RATNIKA

ZAVODNIK IZ SULEJMANA Obožavateljice opet zadovoljne: Bali-beg ostao bez svojih brkova

Izgled muževnog zavodnika turski glumac Burak Özcivit, poznatiji kao hrabri ratnik Bali-beg iz popularne serije “Sulejman Veličanstveni”, nedavno je ostavio iza sebe i odlučio se na drastičan stilski zaokret, točnije obrijao je svoje prepoznatljive brkove.

Ipak, prema mišljenju mnogih žena i obožavateljica njegova lika i djela, i u ovoj romantičnijoj verziji nije ništa manje privlačan. Iako su mu gusti brkovi koje je morao pustiti za potrebe serije postali gotovo zaštitni znak, Burak se ipak, kako je rekao, jako ponosi svojim dječačkim imidžem i nježnim crtama lica zbog kojih je 2005. godine proglašen drugim najboljim modelom na svijetu.

Inače, Burak Özcivit ne voli da ga se naziva seks simbolom, ali je itekako svjestan da mu je upravo izgled donio slavu te zato i ulaže u njega, a iako se nikad ranije nije bavio sportom, nakon što su ga na ulici primijetili modni agenti, počeo je odlaziti u teretanu, gdje je neumorno dizao utege i radio stotine zgibova i sklekova dnevno. Veliki je ljubitelj prirode, pa često trči i planinari, a kako bi što bolje izgledao, nerijetko svrati i u kozmetički salon.

- Kad nosiš revije i živiš od toga, izgled ti mora biti na prvome mjestu. Čupam obrve i idem kod kozmetičara, ali to nije umanjilo moju muškost - priznao je glumac.

Kako bi uvijek bio u trendu, Özcivit je čest gost modnih revija i prati sve modne novitete, a sve što napravi žene ostavlja bez daha. Tako je bilo i nedavno kad je objavio fotografiju na kojoj pozira s mačićem kojeg je spasio s ulice. Vrlo brzo njegov je profil na Facebooku preplavljen tisućama poruka zadivljenih obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:23