VJEROVALI ILI NE

ZBOG FACEBOOK PROFILA PROMIJENILA IME!? 'Mnogi misle da sam luda, ali pravila su smiješna...'

 Foto: Facebook

Londončanka Jemma Rogers (30) očajnički je željela sačuvati svoj Facebook profil pa je bila prisiljena promijeniti ime.

Kada je 2008. godine otvorila profil na Facebooku, Jemma nije željela da ju dodaju dosadni prijatelji ili stranci pa je otvorila profil pod lažnim imenom Jemmaroid Von Laalaa.

Do nedavno je sve bilo u redu, međutim prije mjeseca dana dobila je poruku od Facebooka da mora poslati dokaz o tome da je stvarna osoba i da je to njen pravi identitet.

U strahu da će joj ukinuti profil, Jemma je pokušala krivotvoriti osobne dokumente i prikazati se pod lažnim imenom, no nažalost - već sljedeći dan Facebook joj je blokirao račun i više se nije mogla prijaviti.

Očajna i bespomoćna, uzalud je slala pisma u kojima je pokušala objasniti o čemu se radi, no nije naišla na razumijevanje pa je u konačnici bila prisiljena i pod pravnim uvjetima promijeniti ime u Jemmaroid Von Laalaa.

Foto: Facebook

- Mnogi misle da sam luda, no pravila Facebooka su smiješna. Račun mi je blokiran već pet tjedana i strah me da sam izgubila sve svoje fotografije i vrijedna sjećanja - izjavila je djevojka kojoj je promjena imena sada zakomplicirala života.

- Ne mogu vjerovati da sam ovako kažnjena - izjavila je Jemmaroid Von Laalaa i dodala kako se osjeća bespomoćno jer je promijenila ime zbog Facebooka, a nije dobila svoj profil natrag.

- Facebook ima preveliku moć i to je pomalo zastražujuće - izjavila je za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:24