SLUČAJ MICHAELA DOUGLASA

'ZBOG NJEZINIH LAŽI MOJA DJECA BOJE SE IĆI U ŠKOLU' Bivša zaposlenica šutjela je 32 godine, a sad tvrdi da je slavni oskarovac seksualni manijak

Michael Douglas i supruga Catherine Zeta Jones s djecom - sinom Dylanom (17) i kćeri Carys (14)
 Getty Images

Žena, izvjesna blogerica, koja je htjela ostati anonimna, optužila je dvostrukog dobitnika Oscara Michaela Douglasa (73) za seksualno uznemiravanje. Žrtva je The Hollywood Reporteru rekla kako je proslavljeni holivudski glumac pred njom masturbirao, a sve se, navodi, zbilo prije 30 godina, kad je dotična bila njegova zaposlenica.

Kako bi obranio svoju čast i dokazao nevinost, Douglas je u razgovoru za Deadline sve oštro demantirao, prenosi The Daily Beast.

- U prosincu prošle godine nazvao me odvjetnik i upozorio kako bi priča o mom navodnom seksualnom uznemiravanju mogla procuriti u javnost. Ta gospođa, s kojom sam surađivao prije 32 godine, izrekla je hrpu notornih laži i izmišljotina koje su naštetile mojoj obitelji, osobito djeci - izjavio je šokirani Michael.

Junak filmova "Dan ludila" i "Sirove strasti" dodaje kako ga je navodna žrtva već nekoliko puta spomenula u svojim blogovima, zbog čega je glumac počeo sumnjati da dotična žena preko njegova imena želi doći do ugovora za objavljivanje vlastite knjige.

- Žalosno je što se moram braniti od lažnih, 32 godine starih optužbi... Djeca su mi izvan sebe, uzrujana su, posramljena, boje se ići u školu jer im se o ocu govori kao o nekakvom manijaku i prijestupniku - požalio se Douglas i dodao kako mu je najveća potpora u ovim teškim trenucima supruga Catherine Zeta Jones (48), koja mu bezrezervno vjeruje.

- Pokret #metoo podupirem svim svojim srcem. Oduvijek sam bio na strani žena i uvijek ću priznati sve za što sam odgovoran, ali ovo definitivno neću jer pred tom ženom, koja me optužuje, nikad nisam masturbirao - zaključio je oskarovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:13