OBITELJSKA DRAMA

ZBOG SVAĐE S MILANOM Severina će Novu godinu morati dočekati bez sina Aleksandra?

Bez dozvole svog bivšeg zaručnika sina ne može odvesti preko granice u Crnu Goru
 Boris Kovačev/Cropix

Pjevačica Severina svom bivšem zaručniku nije dozvolila da Božić provede sa sinom, a sada će i ona za doček biti sama jer dijete ne može uvesti u Crnu Goru gdje nastupa za Novu Godinu , javlja Blic.rs.

- Bilo da su roditelji u braku ili razvedeni po zakonu moraju dati suglasnost za putovanje njihovog maloljetnog djeteta. Zakon je striktan i jednak za sve, i za Severinu kao i za ostale majke. Bez suglasnosti Milana Popovića, njihov sin Aleksandar ne može ući u Crnu Goru. Bit će vraćen sa granice - kazao je izvor iz crnogorske policije.

Kako srpski biznismen nije dao suglasnost da njegov sin otputuje s majkom u Crnu Goru, a za njene planove da ga odvede saznao je iz novina, Severina će morati Aleksandra ostaviti u Hrvatskoj.

- Milana nitko nije kontaktirao ovim povodom, tako da odobrenje nije dao. Ukoliko Severina odvede dijete bez njegove dozvole, to znači da zakon ipak nije jednak za sve - rekla je za „Blic“ glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski.

Severina je novogodišnji nastup u Crnoj Gori dogovorila još početkom ove godine. Prema nekim informacijama, za angažman u hotelu Splendid u Bečićima dobila je 50.000 eura, piše srpski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:51