U 'SPECTREU'

ZBOG ULOGE BONDOVE DJEVOJKE 50-godišnja glumica Monica Bellucci ulazi u povijest

Italian actress Monica Bellucci poses during an event to launch the 24th James Bond film 'Spectre' at Pinewood Studios at Iver Heath in Buckinghamshire, west of London, on December 4, 2014. French actress Lea Seydoux and Italian star Monica Bellucci will star alongside Britain's Daniel Craig in the new James Bond film 'Spectre', the producers said on December 4 at the historic Pinewood Studios. AFP PHOTO / BEN STANSALL
 BEN STANSALL / AFP

Bond-manija se vratila nakon što je u četvrtak najavljena iduća avantura špijuna, nježnog zaštitnika grube vanjštine, pod nazivom "Spectre", a većina očiju na press konferenciji u četvrtak u studijima Pinewood u Buckinghamshireu bila uprta u jednu od dviju Bondovih djevojaka, talijansku glumicu Monicu Bellucci.

Daily Mail piše da talijanska sirena ovom ulogom ulazi u povijest kultne priče o svemogućem špijunu. Naime Bellucci (50) je i službeno postala najstarija Bondova djevojka. Titulu je dosad držala Honor Blackman koja je ulogu Pussy Galore u Goldfingeru odglumila još 1964., u godini kada je Bellucci rođena. Blackman je tada imala 39 godina.

Mediji ne štede riječi pohvale za izgled zanosne dugokose crnke koja je jučer pozornost plijenila u crveno crnoj dizajnerskoj haljini dvojca Dolce & Gabbana za koje još uvijek radi reklamne kampanje te se pitaju zašto nije ranije angažirana kao djevojka agenta 007. No i na to pitanje postoji odgovor: ulogu Bondove djevojke u filmu "Sutra nikad ne umire" iz 1997. pred nosom joj je tada ugrabila "očajna kućanica", glumica Terri Hatcher.

"James Bond je muškarac iz snova, zaštitnik, istodobno je opasan, tajnovit i seksi, a usto i savršen engleski džentlmen", izjavila je na jučerašnjoj presici Bellucci koja će u filmu utjeloviti Luciju Sciarru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:58