ZBOG ČAŠICE

Zbog vožnje u pijanom stanju, Mladen Grdović ostaje bez vozačke dozvole na 8 mjeseci

Popularan zadarski pjevač u prosincu je pijan uhvaćen u vožnji u predjelu Arbanasa ispred svoje kuće.
Trogir,03 06 200gGrdovic uveselio maturante Srednje Strukovne ·kole"BlaI Jurjev Trogiranin"dosavsi na njihovu proslavu u hotelu Medena s neobiçnom modnom kreaciom, te otpjevao nekoliko pjesama na opce odusevljenje maturanata.foto:Sinisa Russo-nedjeljni-duplerca-
 Siniša Russo/CROPIX

Nakon što je u prošlog mjeseca uhvaćen u vožnji s 3,08 promila alkohola u krvi, zadarskom pjevaču Mladenu Grdoviću izrečena je kazna na zadarskom sudu: uz plaćanje 5 tisuća kuna kazne popularnom ljubitelju bevande bit će i oduzeta vozačka dozvola na 8 mjeseci od pravomoćnosti sudske odluke. No, do čekanja na potvrdu izrečene kazne od strane Visokog prekršajnog suda, Grdović će i dalje biti bez dozvole koja mu je oduzeta još u prosincu kada je pijan uhvaćen u vožnji u predjelu Arbanasa ispred svoje kuće. Grdović nije htio komentirati presudu, navodno po preporuci svojih odvjetnika.

Podsjetimo, Mladen Grdović je u veljači prošle godine osuđen na 20 dana zatvora zbog obiteljskog nasilja. Uz bezuvjetnu kaznu koja je donesena nakon što je Grdović prekršio uvjetnu kaznu kojom je zbog istog kaznenog djela već bio pravomoćno osuđen, sud je pjevaču izrekao i zaštitnu mjeru obaveznog liječenja od alkohola. Samog Grdovića koji nije bio prisutan na izricanju presude i koji je o okončanju sudskog postupka trebao biti obaviješten pismenim putem, danas su o tome obavijestili novinari koji su ga šokirali sudskom odlukom.

Pjevač je 2009. godine završio i na liječenju u psihijatrijskoj bolnici zbog višednevnog ekcesnog ponašanja uzrokovanog alkoholom, a po izlasku je izjavio kako nema šanse da više takne bevandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:26