INTIMNA CEREMONIJA

Željko Kerum krstio sina Franu

 Jadran Babić/Cropix

SPLIT - Ovo je najsritniji dan u životu svakog čovika. Dite mi je dobilo sveti sakramenat i malome je krsno ime Frane – ponosno je kazao splitski gradonačelnik Željko Kerum nakon svečanosti krštenja svog dvomjesečnog sinčića kojeg je dobio s djevojkom Fani Horvat, piše Slobodna Dalmacija.

Krsni kum malome Frani, kojeg je tata Željko cijelo vrijeme držao u naručju ne skidajući pogled s njega, bio je u Fanin brat Saša Horvat.

Osim članova obitelji Kerum i Horvat, svečanom činu prisustvovovalo je 20-tak gostiju među kojima i Jure Šundov, splitski dogradonačelnik, Kerumovi vjerni prijatelji Joško Svaguša, predsjednik „Hajduka“, Ivica Livaja, vlasnik tvrtke „Taho keramika“, Željko Jaramaz, arhitekt koji vrlo često radi na Kerumovim projektima, te Tomo Gruica, šef gradske komunale.

Ono što je mnoge iznenadilo je da se među uzvanicima nije našla Kerumova sestra, Nevenka Bečić. Na krštenju maloga Frane nisu viđena ni ni gradonačelnikova djeca iz prvog braka Joško i Neva.

No zanimljivo je kako je gradonačelniku Kerumu i njegovoj izabranici Fani pošlo za rukom krstiti sinčića iako nisu vjenčani, za razliku od javnosti poznatog slučaja Gorana Ivaniševića kojem je svečenik odbio krstiti vanbračno dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 13:48