BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŽESTOKI OBRAČUN S HEJTERIMA Naša seksepilna glumica poručila: 'Moj je puno čvršći i veći! Skidam pljuvačku s leđa svaki dan, ali vrijedilo je!'

 
 INSTAGRAM

Osječka glumica Nela Kocsis (48) iza sebe ima brojne zapažene kazališne, televizijske i filmske uloge, kao i osvojenu nagradu hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje u drami (kategorija glavna ženska uloga), ali osim priznanja, na vlastitoj koži osjetila je i gorak okus slave.

No čini se kako seksepilna Nela itekako zna izići na kraj s dežurnim hejterima i kritičarima bez pokrića. Evo što im je ovih dana poručila na društvenoj mreži:

- Uživam u spoznaji da neke ljude moje ime i moj pogled uvijek podsjeti na to da su i moralno i fizički mlohave čune. I da će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puuuno čvršći i veći! Platila sam to... Skidam pljuvačku s leđa svaki dan... Ali... Vrijedilo je! - objavila je Nela na Instagramu, i to kraj fotografije na kojoj piše: "Ja kretene obožavam, ali ti si pi**a, nismo se razumjeli".

Zagreb, 051216.
U kazalistu Gavella odrzana je premijera predstave Prica iz Becke sume.
Na fotografiji: nela Kocsis.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:50