ISPOVIJEST SKLADATELJA

ŽIVOTNA DRAMA RAJKA DUJMIĆA 'Izbacivanje iz Novih fosila uništilo mi je zdravlje'

'Nikad nisam došao u poziciju da sam bespomoćan i da svoj život ne mogu sam organizirati. Svatko od nas ima pravo na mladost i eksperimente, no to ne znači da bi ga baš to tijekom života trebalo obilježiti kao čovjeka'
 Sandra Šimunović/CROPIX

Rajko Dujmić proživljava možda najteže dane u svojoj karijeri. Poznati skladatelj nedavno je izbačen iz benda Novi fosili, a novi udar na njegove živce došao je i promjenom imena benda. Naime, Novi fosili bui uskoro mogli postati samo Fosili, jer pravo na ime posjeduje upravo Dujmić. Cijela ova novonastala situacija strašno je pogodila poznatog skladatelja, čak mu je i utjecala na zdravlje, piše tportal.

'Moje zdravlje je veoma narušeno i ne osjećam se dobro. Ovdje je riječ o sagi koja nema ni početka ni kraja. Ja nisam šef Novih fosila, već skladatelj. Ta grupa simbolizira najsretnije dane mog života i života mnogobrojne publike koja je voljela te pjesme i sačuvala ih od zaborava. Moju djecu nitko ne može oteti, a oni mogu svirati i pod imenom Josip Broz Tito, što se mene tiče. Svejedno mi je', rekao nam je Dujmić osvrnuvši se i na tvrdnje članova grupe da u posljednje vrijeme nije mogao normalno funkcionirati.

'Nikad nisam došao u poziciju da sam bespomoćan i da svoj život ne mogu sam organizirati. Svatko od nas ima pravo na mladost i eksperimente, no to ne znači da bi ga baš to tijekom života trebalo obilježiti kao čovjeka', kaže Rajko kojem je želja da sapunicu oko imena Novih fosila s ostalim članovima riješi unutar četiri zida.

'Želim da to riješimo zajedno, kao ljudi, a ne preko novina, društvenih mreža i sudskih procesa', zaključio je 'tata' Novih fosila u razgovoru za tportal,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:58