I DO TOGA JE DOŠLO

ŽIVOTNI ZAOKRET KONTROVERZNE STARLETE 'Osnivam političku stranku, potpise će mi dati svi moji obožavatelji na društvenim mrežama'

 Instagram

Soraja Vučelić proslavila se nakon što se 2011. godine natjecala u regionalnom Big Brother showu. Od tada je stekla 80 tisuća pratitelja na Facebooku, oko 60 tisuća na Twitteru, a na Instagramu preko 200 tisuća.

Godinama je na estradi, a nedavno je započela sa životnim promjenama. Prvo je odlučila napustiti Srbiju, a sad je došla i na ideju da osnuje stranku za što je u Srbiji potrebno 10 tisuća potpisa. Starleta smatra da njoj to neće biti problem s obzirom na sve pratitelje na društvenim mrežama.

- Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu pa s tom diplomom mogu birati s kojim ću se poslom baviti. Međutim, nedavno su mi neki ljudi predložili da osnujem svoju političku stranku jer imama veliku podršku obožavatelja na društvenim mrežama. O tome ranije nisam razmišljala, ali sam shvatila da bi za mene to bio pravi izazov. Ako sve bude išlo po planu, moja bi stranka djelovala u skladu s ustavom i zakonom - zaključila je Soraja.

Želja joj je zastupati interese svih onih koji je prate an društvenim mrežama. Starleta je nedavno preselila u Monaco gdje je potpisala ugovor za kviz 'Kolo sreće'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:36