BILA JE TEK DRUGA OPCIJA

ZNATE LI TKO JE TREBAO GLUMITI VIOLETU U 'BOLJEM ŽIVOTU'? Tvorci kultne serije ulogu su prvo ponudili našoj najvećoj zvijezdi, no ona ih je odbila

 
Lidija Vukićević
 INSTAGRAM

Vjerojatno najpopularnija jugoslavenska televizijska serija ikad - "Bolji život" - prikazivala se od 1987. do 1991., a prema pisanju srpskih medija, od 4. lipnja ove godine dogodovštine obitelji Popadić opet će biti dostupne hrvatskoj publici, i to putem online usluge.

Jednu od najzapaženijih uloga u spomenutoj seriji ostvarila je Lidija Vukićević (55), srpska glumica koja je utjelovila zavodnicu Violetu.

No malo tko zna kako su tvorci "Boljeg života" na njezinu mjestu isprva htjeli vidjeti našu pokojnu glumačku divu Enu Begović, no ona je ponudu odbila jer je tad imala previše obveza u kazalištu, prenosi srpski Blic.

- Išla je iz projekta u projekt, a kad su je zvali u 'Bolji život', već je radila na predstavi 'Skup' na Dubrovačkim ljetnim igrama, a pripremala se i za 'Gričku vješticu' - izjavila je svojedobno Enina sestra, također glumica, Mia Begović (55).

Nažalost, Ena je poginula u prometnoj nesreći 2000. godine.

Sa snimanja

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

zagreb,110100
ena begovic
foto : kristina fazinic
Kristina Fazinic / HANZA media
Ena Begović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:04